Skocz do zawartości

[wyjazd]Weekend w zakopcu zbieramy ludzi

baksik22

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wraz z Ejpokiem chcemy zorganizować wypad na 3 dni mianowicie piątek sobota niedziela plan jest taki żeby jechać w piątek rano po po południu być na miejscu w Zakopanem mieszkalibyśmy w domku w niedaleko Poronina podaję mapę i stronę tego domu wczasowego http://murzasichle8.w.interia.pl/mapa/Mapa!.jpg - mapa http://murzasichle.w.interia.pl/ - strona www.

Gdzie będziemy jeździć ja mam tylko jeden cel przejechać trasę maratonu w Zawoi reszta jest oczywiście do ustalenia co do dojazdu to pojechalibyśmy autkiem Ejpoka wypożyczylibyśmy przyczepkę z bp i załadowali do niej rowery oraz bagaż pozostanie 5 miejsc wolnych w aucie i tyle też osób szukamy koszty wyjazdu:

Benzyna dla Ejpoka liczyłem że ropa będzie po 3.90 choć wiadomo zaokrągliłem wyjdzie wtedy na 80 l bak 312 zł

Przyczepka 70 zł na weekend

Wychodzi jakieś 560 za nocleg

135 zł na osobę + coś do kieszeni wiadomo baton na trase czy cos do picia

Chętnych proszę zgłaszać się tutaj najlepiej co do daty to domek jest tylko w terminie od 03.08.07 do 05.08.07 potem dopiero

wrzesień.

Zapomniałem dodać że wyjazd będzie gdzieś w Gliwicach dogadamy się jeszcze ;)

Proszę o jak najszybsze zgłoszenie chęci WYJAZDU!! Domek jest tylko w tym terminie

Napisano

Spoko daj znać i dopiszemy cię do listy ;)

na razie jest taka :)

Ejpok

Baksik22

Siwy(o ile skołuje bike'a do sierpnia)

--- 15.07.07.:

Siwy odpada jest tak Ejpok Ja i Wojtek kto jeszcze jedzie ?

Napisano

Szkoda ale jeśli coś to tylko powiedz i cię dopisujemy :)

Zendel niestety również nie może ale przecież mamy 10 tysięcy ludzi na forum zgłaszajcie się ;) czekamy :P

Napisano

Wiedziałem Siwy ko.... a nie to nie ten tekst :D dobra lista jest tak

Ejpok Baksik Siwy ;) jeszcze proszę się zgłaszać nie krępować B)

Napisano

Panowie i Panie koszty uległy zmianie mianowicie jest Taniej już podaję jak to wygląda

Benzyna 312 zł

Przyczepka 70 zł

Domek 200 zł doba czyli dla nas 400 zł

Jeśli pojedzie 7 osób to koszty będą 112 zł za osobę jeśli jednak pojedzie 4 osoby to 195.5 jeśli 5 to 156.4 jeśli 6 to 131

Na razie mamy cztery osoby

Baksik22

Ejpok

Siwyex

Kolega Ejpoka

Domek jest zarezerwowany i wygląda tak http://murzasichle.w.interia.pl/domek/index.htm

Jak na taki domek myślę że to max 195.50 warto wydać pozdrawiam.

Napisano

Dobra to jak wiadomo siwy rower ma kupiony i jedzie na stówke na swoim :excl:

PS. Sebek to podaj na PW numer kontaktowy to wieczorkiem możemy się spichnąć pogadać (rzadko trafia się taka okazja)

Napisano

Ja myślę że możemy się wybrac nawet w 3... Według twoich obliczeń baks widać że wyjazd na 3 osoby będzie kosztował nas 240zł/osoba... + jakieś 100zł kieszonkowego... Jak tak będzie to ja się pisze !

PS. Dziś z ejpokiem doszliśmy do wniosku że jak pojedziemy w 3 to odpadają koszta przyczepki, ponieważ 3 rowerki wchodzą spokojnie na dach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...