Chaz Napisano 14 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Tak jak w temacie - jak wyprostowac (najlepszym sposobem) tarczę hamulcowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 14 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Są takie narzędzia do prostowania tarcz, ale nie mogę ich nigdzie znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chaz Napisano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 to dodam może że nie najlepszym - bo w żadne narzędzia nei chce sie zaopatrywac - tylko może najszybszym i w miarę prostym sposobem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 14 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Klucz francuski w rękę, kręcisz kołem i patrzysz się jak tarcza bije względem klocków, zaznaczasz sobie to miejsce np. markerem i potem kluczem w przeciwna stronę do bicia prostujesz i tak aż do skutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 14 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 najlepiej bedzie jesli zaczniesz od uswiadomienia sobie roli wyszukiwarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 14 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 mozesz wsadzic jeszcze na jakis tydzien pod mebla jakiegos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chaz Napisano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 @uchmanek no rzczywiście, moj błąd, nie szukałem, wcześniej o tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabanosdg Napisano 15 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 A po co klucze... rękami, rękami... najprostsze rozwiązania są najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxoon Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Kiedyś widziałem i miałem w ręku bodajże czujnik ROC się nazywał albo coś w tym stylu. Fajne urządzonko do prostowania zwichrowanych i pokrzywionych tarcz tyle że koszci koło 300 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homik Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Zaznacz miejsce gdzie jest skrzywiona potem zamocuj w imadle dokręć imadło na max i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartez23 Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Moją tarczę gdy skrzywiłem rozgrzałem dłuuugim hamowaniem i potem sama się od temperatury wyprostowała pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MystiQ Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Ja oddałem do serwisu i za dyszkę wyprostowali A nawet dosyć krzywa była 3mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.