Kubus18 Napisano 14 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Problem jest taki ze w moim kellysie mam juz zapelniona cala rurke pod siodlem(sztyca bodajze-nie jestem specjalistą) Blotnik+sakwa podsiodlowa i nie ma miejsca na ...tylnie oswietlenie. I teraz pytanie czy jest produkowane jakies inne swiatelko ktore nie byloby montowane do sztycy tylko np pod "szkielet" siodelka(i tu znow brak profesjonalismu z mojej strony )? BTW.4lata jezdzilem bez oswietelenia az do wczoraj gdy sie policjanci uczepili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 14 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Owszem, są takie lampki, ale modelu i firmy już ci nie jestem w stanie podać (widziałam kiedyś w sklepie rowerowym). Możesz też spróbować zamontować lampkę na bagażniku lub na sakwie. Pozdrówko wariantowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 14 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Sigmę Micro można zamontować np do tylnych widełek ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 14 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 trochę zmysłu politechnicznego zamontować wszystko można przecież nie musi to być zaraz uchwyt z markowym napisem firmy "naciągamy naiwniaków" dwie śrubki z nakrętkami, wiertarka, mały otworek i po bólu pokręć trochę głową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 14 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 chociażby CatEye: http://www.bikeman.pl/product_info.php/products_id/320 (w zestawie jest uchwyt na sztycę i tylne widełki) mam i polecam do tego jeszcze dochodzi Sigma Micro i Author Spark(tańszy i IMHO lepszy od sigmy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insane. Napisano 14 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 U mnie również nie ma już miejsca na sztycy - mam na niej uchwyt do przewożenia zabezpieczenia Kryptonite i bywa, że jeżdżę również z sakwą. Mam z tyłu na bagażniku lampkę CatEye TL-LD270-R http://e-rower.com.pl/product_info.php?man...products_id=378 Prezentuje się zgrabnie, świeci bardzo dobrze, a w razie jazdy po chaszczach nie ma obawy, że się złamie, kiedy o coś zahaczymy - zamocowana jest na jakby gumowym uchwycie i zamiast łamać się, wygina się z górę lub w dół. W ten sposób przy większym locie przez rower tylnie światło ocalało, natomiast przednie musiałam po wypadku kupować... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gremson Napisano 15 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Polecam tylne oświetlenie authora A-Spark-R. Świeci rewelacyjnie, świetna widoczność i co ważne można ją zaczepić wszędzie np. jak w Twoim przypadku do sakwy podsiodłowej. http://www.allegro.pl/item212433788_lampka..._nowa_hit_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.