mmmak Napisano 13 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam w środe wybieram sie na kilka dni do Myśłenic na zawody Downhill Contest ale chciałby jeszcze posmigac jakies xc, enduro ale nie mam pojecia o jakichkolwiek trasach w tych okolicach. Jeśłi ktos moze pomóc tj. opisac dokładnie traske i wrzucic jaką mapke byłbym bardzo wdzięczny. Nadmienie jeszcze ,żę intreresują mnie jakies fajne widokowe traski i nieszcezgólnie cięzkie ze względu na to ze moja maszyna wazy 19-20kg a i jade z kolezanka która pierwszy raz bedzie w górach na biku. dziekuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strider Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Sorry za odgrzebanie tematu, ale nowego nie chciałem zakładać. Orientuje się ktoś odnośnie trudności podjazdów szlaków na Kudłacze i Lubomir? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczavik Napisano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Zielony pod Chełm może być momentami ostry. Podjazdu bezpośrednio pod kolejką(pojedynczą) nie polecam. Od połowy dość ostro. Istnieje jeszcze czerwony szlak oraz droga dla samochodów ale tamtędy nie jechałem. Potem na Kudłacze i Lubomir jest przyzwoicie. Jeśli masz pare w nogach to spokojnie poradzisz sobie z tymi szlakami. W paru miejscach z tego co pamiętam była słaba przyczepność(nie pamiętam już czy to były luźne kamienie czy mokre kamienie). Na Kudłacze wyjeżdża dużo niedzielnych turystów(od strony Pcimia, czarnym szlakiem można wyjechać osobowym samochodem... - tylko jakieś 200-300m dzieli schronisko od drogi asfaltowej) i to trochę mnie zniechęca. Widoków też mało bo większość trasy w lesie. Trasa ogólnie średnia, aczkolwiek porównując z Laskiem Wolskim to super;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.