Skocz do zawartości

[maraton]Rawicz-Krobia-Leszno-Gostyń

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć Wszystkim!

Poszukuje ekipy która była by chętna do kilku wypadów na maratony lub wspólnych jazd po wielkopolsce.

Jeśli jest ktoś z okolic Rawicz-Krobia-Leszno-Gostyń zapraszam na gg3682135.

Pozdrawiam!

Marcin

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Kurcze miałem jechać, ale jednak nie byłem w stanie po 18stce i mi przkro z tego powodu... Szczegolnie ze jestem z Leszna i to wielki wstyd nie być...

Napisano

Teraz to raczej tylko szosa. Często pętelka Leszno -Nowa Wieś-Kąkolewo -Osieczna-Lipno-Leszno -moim singlem szosowym . Sporadycznie góralem w tereny maratonu. No i prawie codziennie szosą do Rydzyna-Leszno.Myślałem też przejechac się do Rawicza po śruby tytanowe, ale drogo coś.

No i bardzo lubię jeżdzic nocą.

Napisano

No to ladnie! Ja teraz głownie w lesie siedze i po miescie jak juz, a Leszno-Rawicz to nie na moje sily w zimie heh

A trasa podobna do czestej mojej jak nie wiem gdzie jechac tylko ja od osiecznej juz na Leszno lece. I rowerek MTB ;)

Napisano

Zobacz moze jak to wyglada w Lesznie, jadac droga na gostyn, po prawej stronie, tam maja tony srubek i nie tylko - ostatnio szukalismy z kumplem srubek do tarczy i wlasnie tam kupilismy 20 za 6gr ;)

Napisano

To fakt -i wąsko. W sumie to w tamte tereny nieczęsto się zapuszczam. W sezonie często śmigam do Poznania.

Targowisko ''Manhatan'' Nowa wieś-Kąkolewo-Łoniewo-Osieczna-Leszno -targowisko Manhatan 44min.1s mi wyszło 22km. 960m. Singiel szosowy 52-17 korby 165mm.

Napisano

Poczekaj az wsiade na maszyne jak sie cieplej zrobi bo ostatnie 3 dni to z domu wole sie nie ruszac - troche zimno sie bardzo zrobilo :o Nie masz czasem jakis takich dokladnych map lasow tu w ogolicy Leszna? Z drozkami wszystkimi w lesie itd?

• 1 miesiąc temu...
Napisano

To jest kolo Polkowic z tego co kojarze ten zalwe w Rudnie czy jakos tak... Ale te trasy to sa zabójczodługie na tą pore roku i w sumie dla mnie na lato też... Oj ale powodzenia życzę i pochwal się wrażeniami z trasy :)

Napisano

Ja jestem za! Jak cos bedziecie organizowac w Lesznie w stylu ubiegłorocznego maratonu lub jakies grupowe wypady to sie pisze. No i mozna zrobic grupowy wypad do wrocka na maraton na otwarcie sezonu.

Napisano

17 Maja bedzie 3 LMR, trasy 80/160/240 km ja jade 80km bo nie dam rady 160...

No do Wrocka moznaby jechać, 2 bedą w Kwietniu w Poznaniu (cytadela i puszczykowo)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...