Szmajchel Napisano 13 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam wszystkich!!! Chce kupic niedroga, ale dorbra kasete 9 rzedowa. Zastanawiam sie nad ta: http://www.allegro.pl/item212245392_nowa_k...ana_11_32t.html Mam przerzutki przod i tyl xt. bedzie do dobrze razem wspolpracowac??Dla mnie kaseta xt jest za droga, moze jakies inne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razzel Napisano 13 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Ja mam LXy i kasete HG50-9 (tyle że Tiagra - ale to to samo praktycznie) i współpracuje bezproblemowo. Ta kaseta (najniższa w hierarchii 9-tek) jest po prostu cięższa od swoich wyższych koleżanek oraz jest bardziej "miekka". Poza tym praktycznie każda 9-tka będzie Ci współpracować z Toim zestawem przerzutek.. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanc91 Napisano 13 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 spokojnie mozesz brac ja tez mam przerzutki xt i kasete hg50 i wszystko pracuje bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 13 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 kaseta deore bardzo ladnie pracuje z lanuchem xt: polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.