Skocz do zawartości

[okulary] na pochmurne dni i wieczory

Pulse

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio kupiłem okulary UVEXa x-act bezbarwne i są świetne , mają taki daszek na górze dzięki któremu krople deszczu nie przedostaną się do oczu - >http://img67.imageshack.us/my.php?image=1001655jz4.jpg. Jednak ich wadą są, że parują , możliwe dlatego że są na mnie za duże i większa część okularów przylega do nosa. Jednak na taką pogodę nie polecam przyciemnianych, ponieważ po zmroku lub w lesie

nic nie widać. UVEXa x-act mogę polecić

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Ja używam okularów endura stingray z wymiennymi szkłami,w pochmurne dni pomarańczowe(fajnie rozjaśniają),a na noc zmieniam szkła na bezbarwne,bo nie ma co filtrować;)

• 4 tygodnie później...
Napisano

A co myślicie na temat okularów z wymiennymi szkłami??

Jakieś modele godne polecenia poza tą endurą??

Zaznaczam zę interesują mnie tylko takie do 200zł...

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc...

Napisano

Może Accenty? Używam i za tą cenę są jak najbardziej spoko. Wiadomo, nie będziesz miał okularów tak zaawansowanych jak Rudy, ale radę dają. :w00t:

• 3 tygodnie później...
Napisano

Ja mam okulary point racing model gobi na allegro ok 70 zeta, ale są naprawde super materiał i wykonanie na świetnym poziomie mam porównanie z accentami i są naprawdę lepsze. W komplecie są szkła szare bezbarwne i żółte. Na takie pochmurne i ciemne dni to używam głównie żółtych szkieł, wzrok się nie męczy i bardzo fajnie rozjaśniają. Także polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...