sowix1 Napisano 11 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Tak jak w temacie- czy warto ją kupić (Xt RD-M 760 za 75 zł?) i jak oceniacie jej stan? http://www.allegro.pl/item211835136_przerz..._stan_igla.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekman Napisano 11 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 oplaca sie, jesli faktycznie ma taki przebieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 11 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Stan ladny i koleczka tez w dorym stanie. Ogolnie wytrzymala przerzutka. Ja dalem za moja 139zl w tamtym roku i szczerze polecam, bo ma juz pare tys km, a chodzi jak nowa. Za ta cene sie oplaca, ja bym bral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 11 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Możesz spokojnie brać, pośmigasz na niej jeszcze sporo... Ps. Zapytaj poprzez email o konkretną cene, może akurat uda się jeszcze coś stargować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grycek5 Napisano 11 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Ja mam LX i jest nie do zdarcia a co dopiero XT nie zastanawiaj się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinuz Napisano 11 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Lx nie do zdarcia.... nie rozśmieszajcie mnie natomiast ta tylnia XT - aż mi ślinka pociekła cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanc91 Napisano 11 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 ja gdybym mial teraz kupywac to na pewno bym ja bram ale za 100zl udalo mi sie kupic nowke przerzutka jak ma taki stam jak jest na zdjeciu to bez zastanawiania sie bierz a na pewno bedziesz zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carbon Napisano 11 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Jak za te cene to warto Za 65zl mozesz miec srama 7.0 z gripami jbc. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grycek5 Napisano 11 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Lx nie do zdarcia.... nie rozśmieszajcie mnie Na pewno XT lepsze od LX... ale ja osobiście mam LX od nowości i jestem zadowolony... po 3000km działa tak samo jak na początku... zobaczymy co będzie dalej, pewnie na długo wytrzyma, oby! Chociaż przyznam się że z przednią LX miałem już pare przygód z "samorozregulowaniem", chwila zabawy i wszystko wraca do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.