Blue Napisano 12 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 To jest nawet takie prawo zakładamy topick , otrzymujemy ileśtam bredni co ludzie napisza zeby tylko skrobnac posta, kilka wartosciowych wpisow, a od 2giej - 3ciej strony to juz sie zazwyczaj zaczyna jakis offtop . Dobra koniec zabawy bo mi jeszcze bana wsadzą za ten OT . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 12 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 chyba dokupie sobie jeszcze jedne WCS i będzie mia 2 na krańcach i 2 na środku :banana: może być więsza wieś? Aha, i dam to na giętą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 12 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Obwieś jeszcze lampkami choinkowymi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 12 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 I zaloz klocki z hamulcowe z diodami ktore swieca przy hamowaniu Czas konczyc to OT, bo serio sie zle to skonczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 13 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 wcale nie OT, widziałem, nawet mam fote takiego kolesia. Trabki, świecidełka, sygnały dźwiękowe, alu lefgi zamiast szprych itd. W P-n taki jeździ facet koło 30-tki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 13 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Jak nie OT? Przeciez bylo o rogach, a my tu o swiecidelkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 13 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 więc to o rogach temat? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 13 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 To moze taka kierownica aero? http://www.bikekatalog.pl/2007/?ppg=show&a...ty&pid=7215 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 14 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Nie panowie, gdybym miał szosę prawdziwą, to może bym się w to bawił. Nawet na tej aero bym mógł położyć łokcie na oparciach, to bym musiał jeszcze mostek na jakieś 5 cm kupić. Jak wróce z tatr, to dam rogi na środek na 3 dni, pojeżdze troszke km, zrobie foty i spróbuje pobić rekord na szosie na mojej trasie testowej A potem powrót do klasycznych rogów. Swoją drogą, ciekawe ile bym wytrzymał na kierze o szerokosci tylko 38 cm By nie było kompletne OT, z jakiego stopu sa w końcu WCSy? Na jednej stronie jest: Wykonane z alu 6061 T6 a na innej Materiał aluminium 6065 (model niby 2007). Jeżeli w tym roku zmienili te technologie nieco, to może ciut lżejsze są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
name Napisano 15 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 A tak apropo miejsc montowania to macie moze jakies rady co do sposobu montazu? Umiejscowiłem swoje na końcach kierownicy przesuwając do środka rączki i menetki, ale chodziło mi tez po głowie skrócenie rączek i przmocowanie w to miejsce rogów. Piszcie cos :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpiderMAN Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Spoko jak ci to ma uprzyjemnić jazdę to próbuj . Co do kombinacji z rogami to widziałem gościa, który miał rogi gięte.... i ustawione na zewnątrz tj zrobił sobie nimi szerszą kierę To jest nic... Najbardziej mnie rozwalają ludzie co mają rogi na kierze przykręcone w stronę ciała, nie dość, że utrudniają sobie hamowanie, to w razie ostrego hamowania, się na te rogi mogą nabić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mortimer Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Najlepsze rogi za te cene to na pewno Ritchey WCS, sam jak uzbieram kase tez mam zamiar je kupić. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 22 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Pozbylem sie moich WCSow po upadku Co prawda nie zlamal sie ani jeden,ale lewy sie mocno zgial w strone prawego (do wewnatrz) Tak sie jezdzic nie da :/ Teraz biore Smica/Boplight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 A jakieś lżejsze niż WCS ile kosztują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 No chyba, żeby dołożyć do Smica/Boplight (ok 60g). dołożysz ok 20 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Ja za Boplighty dalem 65zl. Waza 58g. WCS - 102g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Kupowałś na Allegro czy gdzieś u siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 ja bopy kupowałem na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Kupilem w sklepie rowerowym. Taniej niz na allegro i przesylki nie musze placic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.