kusak Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 witam =] mam obręcz mavic xm317 i w niej otwór na wentyl presta. Dzisiaj mi poszła dętka (druga przez ostatnie 100 km) i mam jedną na samochodówkę, ale wiadomo - w taki mały otwór nie wlezie. Moje pytanie brzmi: jakiego wiertła użyć, aby rozwiercić otwór odpowiednio i nie zniszczyć obręczy. (chodzi mi o rozmiar) pozdrawiam i z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 heheh tak sie składa że obręcze xm 317 maja w sobie reduktory który wystarczy wypchnąć czymś i masz gotową obręcz pod wentyle inne niz presto, sam tak zrobiłem jo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 fakt, jest tam jakis plastik, myslalem ze to tylko osłonka, dzieki lukas, zaraz sie zabiore do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carbon Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 rzeczywiscie tez tak mam u siebie a nawet nie zwrocilem na to uwagi a co do innej rzeczy: sa reduktory z wentyli presta na auto, u mnie kosztuja 7zl. tez sie o tym dopiero pare miesiecy temu dowiedzialem Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 chodzi CI o takią złota przejściówkę ? u mnie kosztuje 5zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Autor Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Wiertłem nr 8 ja to zrobiłem i nic nie jest(żeby nikt sie więcej nie pytał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.