Maki Napisano 9 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Mam takowy problem iż jak jadę na miękkich przełożeniach czyli od 6x2 i miększe czuje take drżenie w stopach. Sprawdzałem Korbę ale to nie ona bo bez łańcucha nie było tego efektu, pedały odpadają bo niedawno zmieniłem a w starych było to samo. Jedynie co mi przychodzi do głowy to coś z kasetą, no właśnie ale co, dlatego zwracam się do was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 9 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Oddal nieco tylną przerzutkę od kasety za pomocą śruby, która leży równolegle do osi roweru. Na miękkich przełożeniach łańcuch może nie mieć wystarczająco miejsca na spokojną pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 9 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Mam takowy problem iż jak jadę na miękkich przełożeniach czyli od 6x2 i miększe czuje take drżenie w stopach. moze to ze zmeczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxiu14 Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ja mam dokladnie to samo :/ takie mrowienie jakby a od zmeczenia to na pewno nie jest heh Nie wiem czym to moze byc spowodowane.. Ale jakos sie juz powoli do tego przyzwyczailem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 moje skojarzenie na asfalcie klocki opon wtrącają rower w wibracje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 To nie jest od opon bo wcześniej tego nie miałem. Zastosuje się do zaleceń hudego zobaczymy czy pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.