ciama Napisano 9 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Mam takie małe pytanie. Nie wypróbowałem na początku i teraz nie wiem. Czy Jeżeli Zresetuje Licznik Sigma (model BC1106 DTS) to zresetuje mi sie także 'Total ODO'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 9 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 resetujesz tylko to co jest na wyświetlaczu, czyli jeśli masz trip dst i go zresetujesz to wyzeruje sie tylko trip Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciama Napisano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 dzieki za odpowiedz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Krótkie pytanie i poproszę krótką odpowiedź, co to jest total ODO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Po prostu całkowity przebieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 ogolny dystans przejechany przez rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.