Bauer1000 Napisano 9 Lipca 2007 Napisano 9 Lipca 2007 Witam Mam pytanie do uzytkowników gripshiftów Sram 9.0 Czy na Waszych gripach macie wszystkie cyferki?? Z soboty na niedziele pojechałem z WTC na nocny przejazd, niestety sie rozpadało, gdy zaczęło sie przejaśniać zorietowalem sie ze prawa manetka jest całkowicie czarna, brak jakich kolwiek cyferek nie wiem co jest grane, mam ten sprzęt jakiś czas, ale żeby w manetkach za ponad 100 pln zmylmy sie w deszczu cyfry to jest już przegiecie Ps. Wszystko dziala ok tylko ten brak cyfer mnie irytuje
Bauer1000 Napisano 9 Lipca 2007 Autor Napisano 9 Lipca 2007 Bez urazy, ale ja nie chce sie dowiedzieć co miałem kupić tylko czy moje manetki są skopane czy innych tez
Bauer1000 Napisano 9 Lipca 2007 Autor Napisano 9 Lipca 2007 Zna może ktoś sposób na przywrócenie cyferek inny niż marker albo korektor?? Myślałem nad jakąś drukarnia ale nie wiem czy dadzą rade coś na tym wydrukować
MarcinGoluch Napisano 10 Lipca 2007 Napisano 10 Lipca 2007 Mam co prawda Rocket'y nie 9.0 ale polka podobna. Deszu przezyly co nie miara ale nigdy nic sie nie dzialo, nawet nigdy nie zaparowaly pod deszczu wiec wydaja sie szczelne.
Mad Max Napisano 14 Lipca 2007 Napisano 14 Lipca 2007 Jeżeli masz w miarę nowy sprzęt i gwarancję to udaj się do sklepu, a jeżeli nie ,to będzie problem, na tym na 99% nie da się nic nadrukować, bo raczej manetki pood drukarkę nie wsadzisz. Zostają sposobny typu: korektor, marker... Ale ja przeszedłbym się najpierw do sklepu.
Bauer1000 Napisano 14 Lipca 2007 Autor Napisano 14 Lipca 2007 sklep odpada niestety, zawsze mozna druknac na bezbarwnej foli cyferki a potem na manete naniesc
wrubel Napisano 28 Lipca 2007 Napisano 28 Lipca 2007 wyciąć z papieru takie malutkie cyfrki i psiknąc czymś. o ile uda Ci się takie małe wyciąc :?
vaderus Napisano 29 Lipca 2007 Napisano 29 Lipca 2007 mam sram 9.0 od 5 lat już ale nadal mam cyferki na niej ( bo mam jedną). Trochę już przytarte ale czytelne dobrze, a starte od użytkowania, na pewno nie od deszczu czy śniegu. ps. dawniej w sklepach chyba modelarskich (albo papierniczych też) mozna było kupić kalkomanie do nanoszenia na mokro, np. na modele samolotów, na pewno były też arkusze z samymi cyframi, literami.
Bauer1000 Napisano 29 Lipca 2007 Autor Napisano 29 Lipca 2007 vaderus dzieki za info jak bede mial czas to sie dowiem
meteor Napisano 30 Lipca 2007 Napisano 30 Lipca 2007 no rzeczywiscie, wersja 9.0 jest jakas dziwna chyba, moj brat ma takie w rowerze i tez nie ma cyferek juz na nich (po roku), ja mam w swoim stare gripy 5.0 (4 lata) i tam cyferek nic nie rusza warto przy tym jeszcze dodac, ze z poczatku jego dziewiatki dzialaly lzej niz moje piatki, po roku jest na odwrot, moje 5.0 dzialaja dalej tak jak kiedys, a jego 9.0 to trzeba prawie dwoma rekami przekrecac, widac z tego ze nie zawsze wyzszy model jest lepszy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.