Skocz do zawartości

[gripy] Sram 9.0

Bauer1000

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam pytanie do uzytkowników gripshiftów Sram 9.0

Czy na Waszych gripach macie wszystkie cyferki??

Z soboty na niedziele pojechałem z WTC na nocny przejazd, niestety sie rozpadało, gdy zaczęło sie przejaśniać zorietowalem sie ze prawa manetka jest całkowicie czarna, brak jakich kolwiek cyferek :( nie wiem co jest grane, mam ten sprzęt jakiś czas, ale żeby w manetkach za ponad 100 pln zmylmy sie w deszczu cyfry to jest już przegiecie :(

Ps. Wszystko dziala ok tylko ten brak cyfer mnie irytuje ;)

Napisano

Zna może ktoś sposób na przywrócenie cyferek inny niż marker albo korektor?? Myślałem nad jakąś drukarnia ale nie wiem czy dadzą rade coś na tym wydrukować

Napisano

Jeżeli masz w miarę nowy sprzęt i gwarancję to udaj się do sklepu, a jeżeli nie ,to będzie problem, na tym na 99% nie da się nic nadrukować, bo raczej manetki pood drukarkę nie wsadzisz. Zostają sposobny typu: korektor, marker... Ale ja przeszedłbym się najpierw do sklepu.

• 2 tygodnie później...
Napisano

mam sram 9.0 od 5 lat już ale nadal mam cyferki na niej ( bo mam jedną). Trochę już przytarte ale czytelne dobrze, a starte od użytkowania, na pewno nie od deszczu czy śniegu.

ps. dawniej w sklepach chyba modelarskich (albo papierniczych też) mozna było kupić kalkomanie do nanoszenia na mokro, np. na modele samolotów, na pewno były też arkusze z samymi cyframi, literami.

Napisano

no rzeczywiscie, wersja 9.0 jest jakas dziwna chyba, moj brat ma takie w rowerze i tez nie ma cyferek juz na nich (po roku), ja mam w swoim stare gripy 5.0 (4 lata) i tam cyferek nic nie rusza

warto przy tym jeszcze dodac, ze z poczatku jego dziewiatki dzialaly lzej niz moje piatki, po roku jest na odwrot, moje 5.0 dzialaja dalej tak jak kiedys, a jego 9.0 to trzeba prawie dwoma rekami przekrecac, widac z tego ze nie zawsze wyzszy model jest lepszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...