Viviusek Napisano 9 Lipca 2007 Napisano 9 Lipca 2007 Filmik troszki ma słabą jakość, ale bardzo fajna miejscówka ;D zakończenie zaskakujące, szkoda że po tym przypadkowym wheelie nie udało mu sie pojechać dalej.
PoleK Napisano 9 Lipca 2007 Autor Napisano 9 Lipca 2007 Filmik troszki ma słabą jakość, ale bardzo fajna miejscówka ;D zakończenie zaskakujące, szkoda że po tym przypadkowym wheelie nie udało mu sie pojechać dalej. sciagnij wersje 9mb http://tiny.pl/f6bb i powiedz co jest nie tak(procz tego ze wszystko)
Viviusek Napisano 9 Lipca 2007 Napisano 9 Lipca 2007 hmm od razu widać różnice gdyby nacisnął tylni hamulec, jak lądował to by nie poleciał do tyłu
koncertownik Napisano 9 Lipca 2007 Napisano 9 Lipca 2007 Wyczaiłem, że nuta na początku to moja kochana Anathema - Are You There... Czyżby autor filmiku to również fan Anathemy? A filmik dosyć ciekaw i montaż w miarę fajny...
PrzYm Napisano 9 Lipca 2007 Napisano 9 Lipca 2007 Ale chłopakom to ja mogę miejscówki pozazdrościć bo ja to nie mam gdzie takiej traski sobie urządzić.
PoleK Napisano 9 Lipca 2007 Autor Napisano 9 Lipca 2007 miejscowka powstawala w sumie z tydzien przy pomocy 3 lopat i toporka i Siekiery:) a jak montaz i ogolnie filmik:>? sory za jakosc na pod tiny.pl jest lepsza filmiki "sobotnia jazda" i "sobotnia jazda2"
PrzYm Napisano 10 Lipca 2007 Napisano 10 Lipca 2007 Gdybym dysponował kawałkiem lasu w którym są ścieżki prowadzące w dół to może bym coś wykombinował Montaż i filmik ogólnie spoko Szkoda że taki krótki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.