PoleK Napisano 9 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Film przedstawia Sobotnia jazde w lesie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 9 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Filmik troszki ma słabą jakość, ale bardzo fajna miejscówka ;D zakończenie zaskakujące, szkoda że po tym przypadkowym wheelie nie udało mu sie pojechać dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Filmik troszki ma słabą jakość, ale bardzo fajna miejscówka ;D zakończenie zaskakujące, szkoda że po tym przypadkowym wheelie nie udało mu sie pojechać dalej. sciagnij wersje 9mb http://tiny.pl/f6bb i powiedz co jest nie tak(procz tego ze wszystko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 9 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 hmm od razu widać różnice gdyby nacisnął tylni hamulec, jak lądował to by nie poleciał do tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 9 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Wyczaiłem, że nuta na początku to moja kochana Anathema - Are You There... Czyżby autor filmiku to również fan Anathemy? A filmik dosyć ciekaw i montaż w miarę fajny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzYm Napisano 9 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ale chłopakom to ja mogę miejscówki pozazdrościć bo ja to nie mam gdzie takiej traski sobie urządzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 miejscowka powstawala w sumie z tydzien przy pomocy 3 lopat i toporka i Siekiery:) a jak montaz i ogolnie filmik:>? sory za jakosc na pod tiny.pl jest lepsza filmiki "sobotnia jazda" i "sobotnia jazda2" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzYm Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Gdybym dysponował kawałkiem lasu w którym są ścieżki prowadzące w dół to może bym coś wykombinował Montaż i filmik ogólnie spoko Szkoda że taki krótki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.