TomekW Napisano 9 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Czy ktos moze cos powiedziec na temat tego sklepu ? Uzytkownik na allegro ma 2 negatywy i jednego pozytywa . Mieliscie z nimi do czynienia ? Jesli tak prosiłbym o jakas opinie , jako ze przymierzam sie do zakupu ramy ( Author Versus) w tym sklepie . Z Góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 jestem z piekar, i mam do nich niecałe 5km chyba. jeżeli chodz Ci o ten sklep co myśle. Daj link to aukcji albo coś. Kumpel kupował u nich szose i wszystko było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Link do aukcji : http://www.allegro.pl/item213021718_hit_ra...ski_rowery.html www.kucharskirowery.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 znam ten sklep.;] to ten co mówiłem jak coś to wal na prv.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.