Skocz do zawartości

[rama] Jaka do 500 zl ? Street, dirt... która lepsza?

wiruq

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam... otóż zastanawiam sie kupić ramę w październiku/listopadzie. Jednak za bardzo nie wiem co wybrać.

Waga: 52 kg

Wzrost: 165

Prodigy

http://allegro.pl/item210056122_nowe_ramy_..._stalowka_.html

dartmoor street style

http://allegro.pl/item212497346_dartmoor_s...atis_od_ss.html

dartmoor street fighter

http://allegro.pl/item213529407_dartmoor_s...atis_od_ss.html

no nie wiem co jeszcze... do radźcie :D:)

pozdrawiam

Napisano

wes prodigy - to bedzie najlepszy wybor z tych 3 :D

chociarz i tak kazdy wie ze do streetu to tylko cr-mo

poza tym to bardzo fajna i zwrotna rama ze sztywnym widlem i polecam

Napisano

Prodigy 9.81. Miałem okazje przejechać się na ramce z 2006 i jak dla mnie miała chyba jedną z lepszych geo. A ta wersja 9.81 jest na pewno wytrzymała i do street'u się nada. Pozdrawiam !

Napisano
chociarz i tak kazdy wie ze do streetu to tylko cr-mo

Może źle zrozumialem ale 9.81 to jest z cr-mo...

Napisano
Prodigy 9.81. Miałem okazje przejechać się na ramce z 2006 i jak dla mnie miała chyba jedną z lepszych geo. A ta wersja 9.81 jest na pewno wytrzymała i do street'u się nada. Pozdrawiam !

prodigy z rama 9,81 weszlo do produkcji calkiem niedawno bo nie wiem czy miesiac juz minol wiec jakim cudem jezdziles na modelu 06 skoro takiego nawet nie bylo ?

Może źle zrozumialem ale 9.81 to jest z cr-mo...

nabijasz posty czy co ? wiem ze to jest cr-mo - sam to nawet powiedzialem :|

Napisano

2006 w wersji aluminiowej bez tego oznaczenia 9.81. I wiem, że tej firmie można zaufać. Kolega ramke ma, ma do niej któregoś z DJ i nic się nie dzieje z ramką. Pozdrawiam !

Napisano

@ Ogór: Nie chcę się kłócic, postów tez raczej nie nabijam (patrz ile ich mam i data rejestracji..)

Napisałeś "chociarz i tak kazdy wie ze do streetu to tylko cr-mo " to pomyślalem ze może TY myslales ze ta ramka jest z alu... no dobra ale zeby nie byo offtopu to się wypowiem nt. tej ramy...

Ma ją mo kolega, może jest trochę cięzka, no ale to crmo, zwrotna, manual na niej to czysta przyjemność ;)

Napisano

Żeby nie zasmiecac zapytam sie jaka warto kupic rame do 500zł ale do XC kolega napisał zew warto el nino prosze o napisanie co myslicie o ramie el norte i ranger wszystko z accenta

Napisano

Patriota wlasnie zasmiecasz,robisz ot i skazujesz sie przy okazji na to, ze malo kto jeżdżący XC tu zaglądnie i ci odpowie. Rusz wyszukiwarką jak nie pomoze zaloz nowy temat.

• 2 lata później...
Napisano

Jest to mój pierwszy post. Chciałbym się przywitać z użytkownikami oraz adminami tego forum .

Poszukuję ramy do ostrego katowania w dualu i 4x . Jeżdżę prawie codziennie po ok 3-4 h w weekendy dłużej w rożnych warunkach pogodowych .

Rozmiar ramy 14" Co polecacie ?

max kwota to 500 zł

Napisano

Jak nie masz techniki i chcesz ostro upalać tą ramkę, to bym się obawiał o jej wytrzymałość. Jest fajna, lekka, ale dla kogoś o wyrobionej technice imo.

Proponował bym raczej Street Fightera od Dartmoora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...