Martinuz Napisano 8 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Właśnie wróciłem z Łódzkiego go-sportu, stwerdziłem w nim ciekawą wyprzedać części/ciuchów i akcesoriów rowerowych. Ja osobiście kupiłem bardzo przyzwoite spodenki kolarskie z wkładką i szelkami za 60pln (przecena ze 120pln) - ale są także inne rzeczy. Jeśli komuś przyda się ten news - będzie bardzo miło . Ja w każdym razie publikuję taką informację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 8 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 pan z łodzi? co sie nie przyznajesz ;d we wszystkich gosportach ta wyprzedaz czy w jakims konkretnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinuz Napisano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Na stronce pisze ze we wszystkich, ja byłem w Manufakturze, mają trochę przecenionych ciuchów i części, kilka przecenionych rowerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.