Blizzard Napisano 8 Lipca 2007 Napisano 8 Lipca 2007 poszukuję najlepszej obręczy pod hamulce tarczowe (hydrauliki deore) do ektremalnej jazdy na transcarpatii oraz wytrzymującą moją wagę - prawie 90kg zastanawiam sie m. in. nad: - dt swiss: E 540 Enduro disc - dt swiss: X455 Disc - mavic: EX 325 DISC - mavic: XM 321 DISC a może jednak obręcz pod v-brake? a moze dopłaci i kupic obręcz dt swiss: XR 4.1d Disc? P.S. obecne kola często centruję, nowe chcę złożyc na takich komponentach aby tych zabiegow było mniej a moze nawet ustąpily... piasty to beda shimano xt disc a szprychy dt swiss albo cnSpokes
rymo Napisano 8 Lipca 2007 Napisano 8 Lipca 2007 dt xr 4.1 wytrzyma Twoja wage...wiem cos o tym Co do innych sie nie wypowiadam. Btw...katalogowo to xr 4.1 teraz chodzi 160..150..czy cus
Blizzard Napisano 8 Lipca 2007 Autor Napisano 8 Lipca 2007 169zł zapomniałem dodać, w planach będą jeszcze sakwy rowerowe wiec... czy ktos wie cos o obręczach DT Swiss E540 Enduro Disc?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.