Skocz do zawartości

[kierownica] Lekka, Prosta, waska

dlisek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie, ta kierka faktycznie ważyła kiedyś 120-130g. Moja równe 120g przed przycięciem ;) .

A lakier również matowy - zawsze taki był, tylko na fotkach źle to jakoś wychodziło. Ja przynajmniej nie słyszałam o błyszczących Marathonach ani też takowych nie widziałam :P

Pozdrówko ze sprostowaniem :D

mmm....ze zdjęć wynikalo ze jest bardziej błyszcząca niż matowa co wprowadzilo mnie w błąd.....dzięki za doinformowanie :ermm:.... a te 20 g robi dosc duzą różnice w przypadku DM'a gdyz wyklucza go z grona wylightowanych kier bo 150 g to wcale tak malo nie jest (tyle samo ma chcociazby accent flatbar za 45 zl ;>)

DM chyba juz przestanie byc tanią alternatywa dla Tiogi i kbixa ;/......

Napisano

Ja mam ta DM i moja przycieta wazy 128g(560mm) A nieprzycieta wazyla 131g(580mm) Kolor ma matowy, nie blyszczacy. Moj model to 06 bodajze, ale kupielem ja w tym roku nowa za 50zl ;)

Napisano

..eehhhh to mi sie trafilo z tą kierą.....ze też zachcialo mi sie nowosci.....a mozna bylo zaoszczedzic 20 gr ;) .......hmm....wiec w czym tkwi ta roznica wagowa? taki sam lakier, tylko tyle ze inny rocznik, dziwne.....

Napisano
Ja mam ta DM i moja przycieta wazy 128g(560mm) A nieprzycieta wazyla 131g(580mm) Kolor ma matowy, nie blyszczacy. Moj model to 06 bodajze, ale kupielem ja w tym roku nowa za 50zl ;)

jakie masz logo DM? Takie bardziej zaokraglona czcionka, czy takie "gotyckie" ?

Napisano

No niestety juz ja kupilem. Jezdzi sie dosc dziwnie, ale dostalem ja za 40 zl w stanie prawie idealnym. Nie myslalem ze to az tak waskie. Da sie jezdzic. I tak z czasem mam zamiast wymienic na tioge wiec niech sobie jest. ;)

Napisano

Nie wyobrażam sobie jazdy na 450 mm kierownicy ,dołożyć do tego rogi , to ramiona są w nienaturalnej pozycji .Swego czasu Armstrong miał coś takiego w biku to mu to zmienili bo miał bóle w klatce piersiowej .Dla mnie przerost formy na treścią .

Napisano

racja. Po przejechaniu dzis rano 50 km strasznie bolaly mnia nadgarstki i jechalo sie pozniej nie wygodnie. Zalozlem stara 680 mm i od razu lepiej ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...