TocaS Napisano 7 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Witam kupiłem mechaniki Avid BB7 i teraz potrzebuje tylko piastę na przód na 36 sprych do 80 zł. Proszę o ciekawe propozycje. Za pomoc z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 7 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Pułap cenowy dość niski ale coś tam znajdziesz Novatec Prodigy Grimeca BOP Tyle, że wszystkie te piasty są ciężkie. Ja bym dołożył te pare złotych i wziął tego Dartmoora / Dartmoora albo tego DT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 pomyśle jeszcze z tym dartmoorem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmach Napisano 13 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Warto spróbować DT Swiss OEM - fotek raczej jej nie znajdziesz, ale jest po sklepach do zamówienia. Praktycznie identyczna jak Onyx, waga - to samo (Onyx katalogowo 195 gr bodajże, na weight weenies ważyli i wyszło im 194gr, ja moją DT Oem ważyłem na wadze z homologacją - też 194 gr. No chyba że jeździsz na napisach ; ) to to lipa - napisu Onyx nie ma ;P Cena - ok 100 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 13 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 OEM? a nie cerit poprostu bez napisu? ja mam takowOM 109 zapłaciłem. to żaden oem. poprostu wypuścili nowego cerita. tylko że sie nie nazywa cerit a to wagą mnie miło zaskoczyłeś prawdę pisząc bo poprzedni cerit ważył 226 wg. Arnika. a co do napisu - ma piękne logo dt swiss i to bym radził wziąć. świetna jakość za odrobinę wyższą cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Temat BB7 legł w gruzach lepiej hydrauliki po dłuższych przemyślenia co do piast poczekałem troche i biore piasty Boplight: Przód : http://lato.bikershop.pl/index.php?akcja=p...&id_pro=181 Tył : http://lato.bikershop.pl/index.php?akcja=p...&id_pro=182 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.