Skocz do zawartości

[klocki] sng

marcin1212

Rekomendowane odpowiedzi

Z hamulcami tej firmy miałem do czynienia - nawet z tarczowymi. I nie mogę powiedzieć, aby komponenty tej firmy wychodziły ponad kategorie tanich Promax'ów. Ja nie mogę polecić tych klocków. Klocki są ważnym elementem roweru, ale w te niewarto inwestować. A to, że są to klocki z wymiennymi wkładami - to nie znaczy, że są lepsze. Pozdrawiam !

Z hamulcami tej firmy miałem do czynienia - nawet z tarczowymi. I nie mogę powiedzieć, aby komponenty tej firmy wychodziły ponad kategorie tanich Promax'ów. Ja nie mogę polecić tych klocków. Klocki są ważnym elementem roweru, ale w te niewarto inwestować. A to, że są to klocki z wymiennymi wkładami - to nie znaczy, że są lepsze. Pozdrawiam !

Podobne zdanie można mieć o shimano. Jeżeli weżmiemy pod uwage przerzutke sisa za 15zł.

Czy ktoś jeździł na tych klockach i może coś obiektywnego o nich powiedzieć???

PS

Popieram krawca..

Niestety...a może stety:-) popieram zdanie bartka, SNG to tanie dziadostwo ( w stylu Promaxa, czy Alhong-ów właśnie) niesamowicie szybko się zużywają , również jakość podkładek regulacyjnych czy samych nakrętek pozostawia wieele do życzenia ( przy próbach silnego dokręcenia wyrabia się łeb śruby:-), ogólnie nie polecam, co jak co, ale np. do Tektro, czy tym bardziej Shimano bym tego szmelcu nie porównywał:-)

ps. Sis-y wcale nie są takie złe, powiem więcej, jak za 15 zł są bardzo dobre, 1000 razy lepsze niż jakieś Sunrace-y, Falcony, Gipiemme czy Gilongi he he :-)

Popieram sis is the best. Seryjne Promax wcale nie sa złe szczegolnie model za 8 zł. Ja jeżdżę na klockach za 3 zł komplet przez cały sezon (zima, lato) i powiem, że tragedii nie ma ;) fakt w połowie sezonu są mocno zjechane ale i tak hamują. A najlepsze klocki jakie miałem w swoim żywocie to YPK.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...