marcin1212 Napisano 7 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Witam! Czy miał ktos kiedys stycznośc z tymi klockami?? http://www.allegro.pl/item212122549_klocki...nna_gumka_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 7 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Zapewne lepsze od jakiś orginalnych Alhong'ów czy Tektro, ale to chyba nie jest coś "bardzo dobrego". Lepiej dołożyć i kupić coś lepszego wg. mnie. Pozatym firma SNG robi hamulce niskiej klasy. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 7 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Może jeżeli czegoś nie używałeś i nie masz o czyms pojęcia to sie po prostu nei wypowiadaj. Zachowujesz sie jak specjalista od wszystkiego udzielasz sie w kazdym temacie o sprzecie a piszesz takie ######y ze głowa mała:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 7 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Z hamulcami tej firmy miałem do czynienia - nawet z tarczowymi. I nie mogę powiedzieć, aby komponenty tej firmy wychodziły ponad kategorie tanich Promax'ów. Ja nie mogę polecić tych klocków. Klocki są ważnym elementem roweru, ale w te niewarto inwestować. A to, że są to klocki z wymiennymi wkładami - to nie znaczy, że są lepsze. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 7 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Ale tu było pytanie o klocki a nie hamulce. To chyba różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Z hamulcami tej firmy miałem do czynienia - nawet z tarczowymi. I nie mogę powiedzieć, aby komponenty tej firmy wychodziły ponad kategorie tanich Promax'ów. Ja nie mogę polecić tych klocków. Klocki są ważnym elementem roweru, ale w te niewarto inwestować. A to, że są to klocki z wymiennymi wkładami - to nie znaczy, że są lepsze. Pozdrawiam ! Podobne zdanie można mieć o shimano. Jeżeli weżmiemy pod uwage przerzutke sisa za 15zł. Czy ktoś jeździł na tych klockach i może coś obiektywnego o nich powiedzieć??? PS Popieram krawca.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 9 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Niestety...a może stety:-) popieram zdanie bartka, SNG to tanie dziadostwo ( w stylu Promaxa, czy Alhong-ów właśnie) niesamowicie szybko się zużywają , również jakość podkładek regulacyjnych czy samych nakrętek pozostawia wieele do życzenia ( przy próbach silnego dokręcenia wyrabia się łeb śruby:-), ogólnie nie polecam, co jak co, ale np. do Tektro, czy tym bardziej Shimano bym tego szmelcu nie porównywał:-) ps. Sis-y wcale nie są takie złe, powiem więcej, jak za 15 zł są bardzo dobre, 1000 razy lepsze niż jakieś Sunrace-y, Falcony, Gipiemme czy Gilongi he he :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMAN Napisano 9 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Popieram sis is the best. Seryjne Promax wcale nie sa złe szczegolnie model za 8 zł. Ja jeżdżę na klockach za 3 zł komplet przez cały sezon (zima, lato) i powiem, że tragedii nie ma fakt w połowie sezonu są mocno zjechane ale i tak hamują. A najlepsze klocki jakie miałem w swoim żywocie to YPK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpiderMAN Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 A ja polece Ci Avidy Rz... Mam je w przednim hamplu, sa to polmetaliki i hamuja bardzo dobrze. Na tyle mam EBC Red i takze sprawuja sie wysmienicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 JAk kupisz mi tarcze to chętnie je założe:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.