GZA20 Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Holden Monaro VRX8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Czy to naprawdę takie proste było ? Brawo GZA20!!! Teraz kolej na Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 No gdybym wcześniej go nigdzie nie widział byłyby problemy żeby odgadnąć..no ale akurat dobrze zapamiętałem ten samochód bo w poprzedniej serii top gear było o nim sporo A teraz moja zagadka. Myśle że może być z nią troszke kłopotów bo niektórzy pewnie nawet nie wiedzą nic o tej marce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 25 Lipca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Mija się z celem powiadasz. Pokaż mi takie coś w regulaminie tej zabawy. Wiem już, że zdjęcia wkleja ten co zgadł, a nie każdy kto ma na to ochotę. Jednak proszę, cię nie mów mi co ma cel a co nie! Ponieważ, jak tylk uda mi się coś zgadnąć dam i wóz strażacki jak mi tylko taki wejdzie w oko. btw. a to co dałeś na pierwszy rzut oka wygląda jak mercedes coupe. Jednak po dokładnym przyjrzeniu to na pewno nie jest ten pojazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Może i regulamin tego nie określił ale myślenie logiczne jest wskazane!!!! Po co wrzucać zdjęcia aut które są tak przerobione że w zasadzie nie da się określić jaki to wóz??? Jest to głupotą, bo zamiast zaskoczyć kogoś fajnym seryjnym pojazdem wyszukujesz na necie jakieś śmieszne tuningi aut gdzie bez podpisanego zdjęcia co to za samochód sam nie miałbyś zielonego pojęcia co to jest. Jaki jest sens czegoś takiego?? Równie dobrze mógłbym tu wrzucić zdjęcie samochodu który zrobiłem sam w garażu i wymysliłem mu nazwe i dał Tobie zagadke jak go nazwałem Wrzucaj sobie nawet ten wóz strażacki, ale jak wrzucasz to wrzucaj samochody które nie są przerobione tak że nie da się odgadnąć bo mają znaczki i blachy od samochodów innych marek A co do samochodu który wrzuciłem to w zadnym wypadku nie jest to mercedes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 28 Lipca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Coś ucichło, a szkoda, bo temat bardzo ciekawy gza może jakaś podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 28 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 jakieś NSU?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 To jest samochod produkcji amerykanskiej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Ciężko dać podpowiedź bo praktycznie każda podpowiedź spowoduje że Ci co się znaja na samochodach będą wiedzieć o co chodzi Napisze jedynie że marka tego samochodu to jedna z najbardziej znanych włoskich marek samochodowych. To jest juz baaaardzo duża podpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 to maserati! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Jestes baaaardzo blisko....ale jak piszesz to napisz model ..a po drugie to co dałem to nie jest Maserati chociaż faktycznie ten wóz występował równiez pod emblematem maserati ale nazwa modelu była inna...no i w maserati było sporo zmian względem samochodu i modelu jaki dałem. Także myśle że w tym momencie nie będzie problemu z odpowiedzią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daVe Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Też jestem prawie pewien że to Maserati tylko jaki model... Szukam już od kilkudziesięciu minut i nie mogę znaleźć akurat tego, co jest na zdjęciu... edit nie widziałem powyższego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 może to jakiś de tomaso?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 No panowie zdecydowac sie i przy okazji podac model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 De Tomaso Longchamp ?? więcej foto: http://www.samochodyswiata.pl/viewtopic.php?p=323824 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 No wkońcu . Oczywiście że Longchamp. Jeden z najbardziej znanych modeli De Tomaso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 no to moja kolej... coś łatwego dla odmiany: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 renault 25 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 reno.jpg tjaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 hehe nie jest to renault 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubson Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Renault 21? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 29 Lipca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Szczerze wątpię żeby to była jakakolwiek Renia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Tatra 613 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubson Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Tatra 700? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 To jest wg mnie faktycznie 613. Taka nakładka z okrągłymi światłami była stosowana w policyjnej wersji 613. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.