QWEY564 Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 ac cobra?? może jej replika? chociaż może to ac ace(też replika) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek89xc Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 GZA20 Czyżby Honda?? Na samym poczatku mi sie tak skojażyło, ale coś mi nie pasuje to czerwone tło na znaczku do Hondy. Może jeszcze Hyundai? Ups nie zauważyłem, że Marker odgadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 mementomori - Cobra by była za prosta Strzelaj dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 3 Września 2007 Udostępnij Napisano 3 Września 2007 tak myślałem... ten grill jakiś taki dziwny... :/ może coś a'la Triumph TR4 ?? PS czy to w ogóle jest z europy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał MSJ Jaskólski Napisano 4 Września 2007 Udostępnij Napisano 4 Września 2007 To coś jest na pewno z Europy. Mam wrażenie, że to jakieś Ferrari, choć znaczek wygląda na Abartha. Ciężka zagadka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 5 Września 2007 Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Europa Lata 50-te Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubson Napisano 5 Września 2007 Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Siata Daina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 zgadza się Cubson. Jedziesz dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubson Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 To teraz ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybuch Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 ten śmieszny cabrio to Daihatsu Copen moja zagadka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał MSJ Jaskólski Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Auburn 851 Supercharged. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybuch Napisano 7 Września 2007 Udostępnij Napisano 7 Września 2007 zgadza się, czekamy na new obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał MSJ Jaskólski Napisano 7 Września 2007 Udostępnij Napisano 7 Września 2007 No to pozostajemy w klimacie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 11 Września 2007 Udostępnij Napisano 11 Września 2007 a moze zaczniemy na tej samej zasadzie co z samochodami ale rowery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.