arbuz92 Napisano 6 Lipca 2007 Napisano 6 Lipca 2007 witam posiadam korbe dartmoor react 38z i gdy z tyłu wrzucam na najwiękrza zebatke linia łąnchcuba robi sie troche krzywa i przez to przy pedałowaniu troche chrobocze poniewaz dziury w łancuchu nie trafiaja inealnie na zeby : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...8f3fd30090.html i przez to moje zapytanie czy jak zamontuje napinacz to wszystko bedzie ok ?? i czy to co ja mam to jest normalne ?? PZDR arbuz92
pudeleQ Napisano 6 Lipca 2007 Napisano 6 Lipca 2007 Blat masz przykręcony na miejscu duzego blatu? Bo tak mi się zdaje ... Spróbuj go przykręcić na miejscu średniego blatu i powinno być lepiej:)
arbuz92 Napisano 6 Lipca 2007 Autor Napisano 6 Lipca 2007 witam blat jest przykrecony tam gdzie powinien, owszem ma otwory zeby przykrecic mniejszy blat ale mniejszego blatu nie posiadam . taka ja kupiłem w sklepie .. PZDR arbuz92 aaa czyli poprostu mam go przełozyc na drugą strone tych otworów ??
pudeleQ Napisano 6 Lipca 2007 Napisano 6 Lipca 2007 Tak, dokładnie, wtedy linia łańcucha przesunie się
pudeleQ Napisano 6 Lipca 2007 Napisano 6 Lipca 2007 Nie ma za co, jesteśmy od tego żeby sobie pomagać nawzajem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.