Oti Napisano 4 Lipca 2007 Napisano 4 Lipca 2007 Dostałem dziś nowe koła złożone w bikestacji i brakuje opaski wewnątrz obręczy. Czy da się bez tego jeździć czy muszę dokupić?
Lukas_Mako Napisano 4 Lipca 2007 Napisano 4 Lipca 2007 no ja bym się zdziwił jak byś dostał z opaską .. , a opaska MUSI być bo inaczej nic nie wyszło z dętki będzie
kabanosdg Napisano 4 Lipca 2007 Napisano 4 Lipca 2007 a opaska MUSI być bo inaczej nic nie wyszło z dętki będzie Lepiej bym tego nie ujął :lol: Pozdro
rymo Napisano 4 Lipca 2007 Napisano 4 Lipca 2007 Sie przejedz..sie przekonaj xD Chodzi o to..ze jak detka zacznie sie powiekszac..i wlezie w gniazda nypli..to przetrze sie o male zadziorki..no i ogolnie te wglebienia = papa detko
uchmanek Napisano 5 Lipca 2007 Napisano 5 Lipca 2007 opacke mozna zastapic np: tasma izolacyjna. w kazdym razie cos musi byc.
Shadow265 Napisano 5 Lipca 2007 Napisano 5 Lipca 2007 Musi, musi... Albo zostaniesz mistrzem w lataniu detek... Albo kolekcjonerem dziurawych
Splr Napisano 5 Lipca 2007 Napisano 5 Lipca 2007 opacke mozna zastapic np: tasma izolacyjna. w kazdym razie cos musi byc. Lepiej jednak dac te skromne pięć złotych na opaskę, bo taśma sie rusza, wyrabia i sporo waży.
uchmanek Napisano 5 Lipca 2007 Napisano 5 Lipca 2007 nie rusza sie, bo jest przyklejona. nie wyrabia sie. co do wagi nie wiem. oczywiscie nie jest to rozwiazanie, ktore polecam, tylko pewna alternatywa.
Oti Napisano 5 Lipca 2007 Autor Napisano 5 Lipca 2007 Dzięki za rady, zdobyłem opaski. Dbam o swoje dętki, bo chcę żyć z nimi w zgodzie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.