kusak Napisano 4 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 jak w temacie, nie potrzebuję wagi dokładnej co do 5 gramów, wystarczy do ok. 0,3 kg - 0,5 nie jestem maniakiem wagi rama kross morph 21` widelec RS Judy j2 80mm bez manetki i blokady skoku koła: przód alexrims dh22/deore/jakieś szprychy nierdzewne 32 tył mavic mx317/stx rc/dt champion 32 korba alivio 2006 pedały M520 mostek jakiś kross, załóżmy 180 g kierownica stalowa zoom gięta (mam też prostą amoebe leciuteńką aluminiową, lecz na tej jest mi po prostu wygodniej) hamulce xt 2005/6 (w sumie to samo) klamki sd7 manetki sram 3.0 przerzutka przód LX 2006 prz. tył sram 7.0 2004 łańcuch hg-30 (nie jestem pewien, ale większość ma podobną wagę) kaseta hg-30 stery vp-a42e sztyca dangerous mike siodełko selle italia onda opony kenda koyote 1.95 dętki bontrager (nie wiem jaki model) aktualnie jestem totalnie spłukany i zbieram na buty do spd, i szukam jakiejś lekkiej giętej kierownicy w miarę taniej co jest od razu do zmiany? jaka może być tego ustrojstwa aktualna waga? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 4 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 jesteś leń, wagi nie raz były podawane, są strony gdzie można je znaleźć. Poszukaj samemu i podaj do sprawdzenia. Temat zamykam, do czasu kiedy samemu popracujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.