mtb_rider Napisano 4 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 witanko! mam zamiar troszeczekę odchudzić mój rower obecnie mam hayesy 9 i powoli przymierzam się do zmiany na coś lżejszego, czekam na wasze propozycje, mocowanie ISO, mają być niezawodne pozdrowionka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter Napisano 4 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A ile masz kasy? Lekkie tarczówki to spory wydatek, np. Magura Marta to jakieś 1000zł a Avid Juicy Ultimate to już wydatek rzędu 1500zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtb_rider Napisano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 nie podałem kwoty bo najpierw poznam wasze opinie/propozycję a później wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 4 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 przeszukaj archiwum! dzieki temu prostemu zabiegowi poznasz nasze opinie, ktore zostaly zamieszczone na forum nie tak dawno temu. moja opinia w tym temacie jest taka, ze nie popieram zwalania roboty na innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 4 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 el camino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COOLoo Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Dokladnie, bylo duzo na ten temat!!! Napisze tylko model a dlaczego to sobie poszukaj bo jest na pewno na forum. FORMULA ORO K24 ( a jak masz duzo kasy i wazna jest dla Ciebie masa to ORO PURO) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 podobno kolekcja avida na 2008 ma byc troche opdchudzona (kazdy hamulec ponizej 400g). warto poczekac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.