fallout Napisano 4 Lipca 2007 Napisano 4 Lipca 2007 Witam. Mam pytanie co do pierścienia. W załączniku daję zdjęcie jak on jest u mnie zamontowany i mam wątpliwości czy poprawnie jest założony. Nie powinien być przypadkiem założony odwrotnie?
zendel Napisano 4 Lipca 2007 Napisano 4 Lipca 2007 Witam. Masz go dobrze założonego. Na zdjęciu widać wytarty pasek od łożysk. Pozdrawiam.
bikerman Napisano 4 Lipca 2007 Napisano 4 Lipca 2007 DObrze jest założony, a co masz może luzy na pierścieniu?
fallout Napisano 4 Lipca 2007 Autor Napisano 4 Lipca 2007 Nie no tak pytam, bo jakoś dziwnie że widać łożysko od dołu. Myślałem że ta taka gumowa obwódka tego pierścienia powinna być na górze i chyba by lepiej chroniła to przed dostawaniem się syfu. No i szukam przyczyny luzów, których nie mogę zlikwidować i szukam w czym problem. Ale to nie o tym temat, jutro sprawdzę jeszcze czy łożyska dobrze leżą w miskach a jeśli tak to będzie duża zagadka.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.