mewes Napisano 3 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam! Mialem jutro rano jechac do ustronia gdzie miala sie zaczac moja 5cio dniowa wycieczka. Niestety zobaczylem ze cala srode ma lac deszcze w tych okolicach (beskid slaski/żywiecki) dlatego przelozylem wyprawe na czwartek. Jako, ze ogolnie pogoda nie jest ceikawa mam zapytanie - czy ktos moze jezdzil ostatnio w tych rejonach? Jakie sa warunki na trasach itd.? Z gory dzieki i pozdraiwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 3 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Generalnie to mieszkam niedaleko Wczoraj ostro lalo, dzis raczej bezdeszczowo, chyba ze pokropilo jak bylem poza Bielskiem. Co do samego Zywca i tamtych rejonow to nie jestem w stanie powiedziec, ale zapytaj na forum regionalnym slaskim- powinni Ci pomoc Co do jutra to nie wiem, bo nie mam w zwyczaju ogladac pogodynek... Moze sprawdz na necie, chyba tam tez dokladnie "przewiduja" Pozdrawiam, Shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrmaster Napisano 4 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Popatrz na tę strone wybierz miasto ktore cie interesuje i sprawdz pogode w 99% sie sprawdza i jest aktualizowana na bieżąco http://meteo.icm.edu.pl pozdrowionka u nas leje juz od samego rano tzn w wadowicach jesli chodzi o beskid zywiecki to w sobote przejechałem cała słowacje i wjechałem od strony korbielowa przez całą zywiecczyzne i drogi były ok zycze milej wycieczki pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Na dzis to mokro prawie wszedzie.Przejechac sie da ,jak zawsze.Kwestia dokladnego rejonu i rodzaju nawierzchni.W okolicach Pilska od przedwczoraj przelotny deszcz na okraglo..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Bielsko i okolice melduje ze od wczoraj od 20.30 <okolo > leje, na chwile obecna tylko pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewes Napisano 5 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Po prostu ja pierdo*e...Trudno - pojade w polowie lipca, albo pod koniec. "Dzieki" za wieści. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 12 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam!Mialem jutro rano jechac do ustronia gdzie miala sie zaczac moja 5cio dniowa wycieczka. Niestety zobaczylem ze cala srode ma lac deszcze w tych okolicach (beskid slaski/żywiecki) dlatego przelozylem wyprawe na czwartek. Jako, ze ogolnie pogoda nie jest ceikawa mam zapytanie - czy ktos moze jezdzil ostatnio w tych rejonach? Jakie sa warunki na trasach itd.? Z gory dzieki i pozdraiwiam do Ustronia mam 15km wiec pogoda ta sama. jak bedziesz potrzebował wieści to chętnie służę moje gg:3118309 albo mail agusia.xo@wp.pl pozdrawiam i zaprasza w Beskidy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.