Skocz do zawartości

[pogoda] W Beskidach...

mewes

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mialem jutro rano jechac do ustronia gdzie miala sie zaczac moja 5cio dniowa wycieczka. Niestety zobaczylem ze cala srode ma lac deszcze w tych okolicach (beskid slaski/żywiecki) dlatego przelozylem wyprawe na czwartek. Jako, ze ogolnie pogoda nie jest ceikawa mam zapytanie - czy ktos moze jezdzil ostatnio w tych rejonach? Jakie sa warunki na trasach itd.?

Z gory dzieki i pozdraiwiam

Generalnie to mieszkam niedaleko :)

Wczoraj ostro lalo, dzis raczej bezdeszczowo, chyba ze pokropilo jak bylem poza Bielskiem.

Co do samego Zywca i tamtych rejonow to nie jestem w stanie powiedziec, ale zapytaj na forum regionalnym slaskim- powinni Ci pomoc :D

Co do jutra to nie wiem, bo nie mam w zwyczaju ogladac pogodynek...

Moze sprawdz na necie, chyba tam tez dokladnie "przewiduja" :)

Pozdrawiam, Shadow

Popatrz na tę strone wybierz miasto ktore cie interesuje i sprawdz pogode w 99% sie sprawdza i jest aktualizowana na bieżąco

http://meteo.icm.edu.pl

pozdrowionka u nas leje juz od samego rano tzn w wadowicach

jesli chodzi o beskid zywiecki to w sobote przejechałem cała słowacje i wjechałem od strony korbielowa przez całą zywiecczyzne i drogi były ok zycze milej wycieczki pozdrowionka

Na dzis to mokro prawie wszedzie.Przejechac sie da ,jak zawsze.Kwestia dokladnego rejonu i rodzaju nawierzchni.W okolicach Pilska od przedwczoraj przelotny deszcz na okraglo.....

Witam!

Mialem jutro rano jechac do ustronia gdzie miala sie zaczac moja 5cio dniowa wycieczka. Niestety zobaczylem ze cala srode ma lac deszcze w tych okolicach (beskid slaski/żywiecki) dlatego przelozylem wyprawe na czwartek. Jako, ze ogolnie pogoda nie jest ceikawa mam zapytanie - czy ktos moze jezdzil ostatnio w tych rejonach? Jakie sa warunki na trasach itd.?

Z gory dzieki i pozdraiwiam

do Ustronia mam 15km wiec pogoda ta sama. jak bedziesz potrzebował wieści to chętnie służę ;) moje gg:3118309 albo mail agusia.xo@wp.pl

pozdrawiam i zaprasza w Beskidy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...