kusak Napisano 3 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 jak w temacie, postanowiłem zmienic platformy na spd, więc wykręciłem stary pedał, próbowałem wkręcić nowy i niestety nie da się :| w prawym ramieniu idzie jak masełko w lewym zerwał się gwint na samym poczatku. czy da się to jakoś naprawić w serwisie rowerowym? Jeśli tak to orientujecie się jaki byłby tego koszt? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbuz92 Napisano 3 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 witam był juz taki temat ale to szczegół prosze : ;] http://www.pro-bike.pl/index.php5?a=sklep&...pokaz&id=60 spróbuj z tym, raczej da rade.;] wykrecasz wiekrzy gwint w i wkrecasz tą redukcje PZDR arbuz92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 szczerze powiedziawszy to wiem ze był podobny ale tym razem doszło pytanie: ile by to kosztowało w serwisie - bo tulejkę kupić mogę, ale nie mam narzędzi żeby ją zamontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbuz92 Napisano 3 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 witam ja w sklepie gdzie kupielm ta tulejke i gdzie to zamontowalem zaplacilem 30 zł , ale nie w kazdym serwisie chca to robic PZDR arbuz92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 najpierw spróbuj wkręcić pedał "od wewnątrz" tzn od strony ramy jeżeli za bardzo nie zmasakrowałeś gwintu w korbie, to jest szansa że wkręcenie od drugiej strony lekko nagwintuje zniszczony gwint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 6 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Jak Ci nie szkoda korby to mozesz to skleić.....ja tak robiłem dla 2 osób i byly zadowolone.....możesz jeszcze przegwintować korbę o ile jest taka opcja. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.