Miki rowerowiec Napisano 3 Lipca 2007 Napisano 3 Lipca 2007 Mam pytanie - w jaki sposób przebiega w praktyce zmiana skoku All Travel w Rock Shoxach? Jakie dokładnie czynności należy wykonać? Chodzi mi tu o konkretny model - RS Totem Solo air
dezerter Napisano 3 Lipca 2007 Napisano 3 Lipca 2007 Amorka trzeba rozłożyć i dać odpowiednią ilość podkładek ( więcej podkładek - mniejszy skok ). Dokładniej jest to opisane w instrukcjach serwisowych RS.
tobo Napisano 3 Lipca 2007 Napisano 3 Lipca 2007 to malo praktyczne jak na dzisiejsze mozliwosci zewnetrznej regulacji. wymaga ingerencji wewnatrz widelca.
KONAbiker Napisano 24 Maja 2008 Napisano 24 Maja 2008 Może nie będę zakładał nowego wątku, tylko się zapytam tutaj - czy ktoś mógłby napisać, w jaki sposób można zmienić skok w rebie race (o all mountain mi chodzi)? Chodzi mi o wymienienie czynności krok po kroku;) Jeżeli to coś pomoże, to mam teraz 100mm, a chce na 80mm. Chyba muszę dorzucić podkladki, tak? Byłbym wdzięczny za instrukcję
Schwefel Napisano 25 Maja 2008 Napisano 25 Maja 2008 (o all mountain mi chodzi) Jaki znów all mountain? Instrukcje masz tutaj, wystarczyło użyć wyszukiwarki http://www.wrower.pl/instrukcje/RockShox/2...VDualAir-SG.pdf strona 4
KONAbiker Napisano 25 Maja 2008 Napisano 25 Maja 2008 O cholera, faktycznie się machnąłem, o all travel mi chodziło oczywiście. Po maratonie wczoraj byłem i to dlatego;) To jak, mógłby mi to ktoś łopatologicznie objaśnić co i jak? Bo tam w instrukcji jest z wylewaniem oleju i w ogóle cały serwis, a chyba nie trzeba wylewać oleju, jak się chce tylko zmienić skok? Jak to jest?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.