Skocz do zawartości

[widelec] Zmiana skoku All mountain

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pytanie - w jaki sposób przebiega w praktyce zmiana skoku All Travel w Rock Shoxach? Jakie dokładnie czynności należy wykonać? Chodzi mi tu o konkretny model - RS Totem Solo air

Napisano

Amorka trzeba rozłożyć i dać odpowiednią ilość podkładek ( więcej podkładek - mniejszy skok ). Dokładniej jest to opisane w instrukcjach serwisowych RS.

• 10 miesięcy temu...
Napisano

Może nie będę zakładał nowego wątku, tylko się zapytam tutaj - czy ktoś mógłby napisać, w jaki sposób można zmienić skok w rebie race (o all mountain mi chodzi)? Chodzi mi o wymienienie czynności krok po kroku;) Jeżeli to coś pomoże, to mam teraz 100mm, a chce na 80mm. Chyba muszę dorzucić podkladki, tak? Byłbym wdzięczny za instrukcję:)

Napisano

O cholera, faktycznie się machnąłem, o all travel mi chodziło oczywiście. Po maratonie wczoraj byłem i to dlatego;) To jak, mógłby mi to ktoś łopatologicznie objaśnić co i jak? Bo tam w instrukcji jest z wylewaniem oleju i w ogóle cały serwis, a chyba nie trzeba wylewać oleju, jak się chce tylko zmienić skok? Jak to jest?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...