holek_org Napisano 1 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Witam serdecznie. Mam dość nietypową sprawę. Niedawno zaliczyłem małą glebę w wyniku której mój Met Anaxagore 2 delikatnie pęĸł. Jestem teraz na etapie szukania następnego kasku i dowiedziałem się o programie Met Crash Replacement. Mogę wziąć udział w tym programie i otrzymać 40% zniżki na dwa modele kasków Meta, jednak warunkiem koniecznym jest odesłanie kasku razem z dowodem zakupu. Tu właśnie pojawia się mój problem. Kask kupowałem w zeszłym roku i mimo tego że paragony od sprzętu rowerowego trzymam w woreczku tego jednego nie mogę znaleźć. Kask kupowałem w bike-center.pl. Moje pytanie: Czy ma może ktoś paragon na którym napisane jest coś w rodzaju "Kask Met" lub może "Met Anaxagore" ? Oczywiście chodzi mi o taki paragon którego już nie potrzebujecie (sprzedaliście kask, pękł i nie wymienialiście etc...). No chyba że ktoś zechce odsprzedać paragon Ewentualnie czy ktoś się orientuje czy są jakieś możliwości uzyskania ponownego dowodu zakupu ? Podrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.