kantele Napisano 1 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 chyba bedzie mi trudno wyjasnic o co chodzi... ale sprobuje jest strona z tematami i kazdy temat wyglada tak: [costam] costamcostam 1 2 3 4 >> 28 (te cyferki to odnosniki do kolejnych podstron tematu, kazdy wie) brakuje mi mozliwosci wskoczenia od razu na ktoras z _przedostatnich_ stron tematu. bo najczesciej nie interesuja mnie te pierwsze (poza calkiem pierwsza strona nr 1) tylko te ostatnie - na przyklad temat "co dzisiaj robiles" rozrasta sie tak szybko, ze zagladajac raz na dzien mam kilka nowych podstron do przeczytania i musze wlazic na ostatnia a potem sie cofac nie lepiej byloby zrobic tak: [costam] costamcostam 1 2 3 4 >> 26 27 28 - zeby mozna bylo chociaz wejsc na trzecia strone od konca czy cos kolo tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 1 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 wystarczy że klikniesz na strzałkę(trójkącik) obok liczby wszystkich stron i wyświetli ci się okienko "Skocz do strony", wpisujesz interesujący siebie numerek i po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 1 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Pozatym przydatn jest poprostu klikanie w "goto first unread" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 1 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 ja robie tak zobacz nowe posty i przy tytułach tematów sa pomaranczowe kwadraciki one kierują do miejsca ostatnio czytanego w danym temacie czy o to Chodziło ? Kantele pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 jurasek jestes bogiem o to wlasnie chodzilo. nie wpadlam na to ze w to pomaranczowe bzdzidelko mozna kliknac... mementomori: ee ja tam nic takiego nie widze... oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 2 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 kantele: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 thx pomaranczowe bzdzidelko wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.