Skocz do zawartości

[piasta] Novatec - problem

student2707

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemacie

To jest mój pierwszy post więc witam serdecznie wszystkich forumowiczów.

Posypała mi się piasta Novatec(tył) na 4 maszynach, a po rozkręceniu okazało się, że pękła sprężyna i zapadki (mój kumpel mówi na to pieski) są zjechane. Sprawa jest nieciekawa, bo takie zapadki nie da się nigdzie dostać. Można jeszcze wymienić cały bęben, ale to też ciężka sprawa. Stąd moja prośba o rade co robić. Podobno bębny od Formuly pasują, wiecie coś na ten temat? A może jakieś inne? Ma ktoś może namiary na jakiś sklep we Wrocławiu z trudnymi częściami rowerowymi? Może coś na necie? A może ma ktoś jakiegoś szrota Novateca do odsprzedania? Same zapadki albo bęben.... cokolwiek

Za wszelką pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam

Napisano

Jest zawsze dystrybutor :) Mi sie ostatnio tez posypala 4maszynowka...tez bebenek...i poszla na gwarancji. Od dzisiaj ciesze sie dzialajacym bebenkiem..mimo iz widze ze to ten sam (mozliwe ze wlasnie zapadki tylko wymienili..czy cus).

Skoro mi sie udalo..ty tez uderz do nich.

Napisano

Problem jest taki, że nie mam już gwarancji na tę piastę, gdybym miał to nie byłoby żadnego problemu. Na necie próbowałem znaleźć jakiś nr telefonu do Novateca, ale albo nie ma (na pewno jakiś jest bo musi przecież być), albo źle szukałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...