Lukasz1306 Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 tak jak w opisie: do czego służą te koraliki, które zakładamy na linke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Do tego aby linka nie dotykała ramy, bo mogła by ją zarysować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Sam się o tym przekonałem ostatnio - po wymianie linek i pancerzy nie założyłem koralików, po ostatnim błotnym maratonie górna rura pod linkami jest porządnie porysowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Koraliki przydatna rzecz. Chociaż ja mam w termokurczu schowane linki to nic nie ociera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Ja mam pełne pancerze i one to dopiero rysują :/ Beznadzieja, ta rama powoli traci kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lai Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Te koraliki mnie denerwują bo trzeba je ciągle i ciągle przesuwać bo one same lecą w stronę pancerzy i się zatrzymują... to normalne? Bo od daaaawna już ich stamtąd nie ruszam, nie chce mi się po prostu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 To widocznie kupiłeś jakieś syfne koraliki u mnie ciężko je było nałożyć ale jak już to siedziały posłusznie na miejscu. One nie powinny się tak łatwo przesuwać, przynajmniej nie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lai Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Takie były standardowo. Na razie nie zmieniałem linek. Rower ma dopiero 2.3k km przebiegu i nie widzę jeszcze u nich zużycia. No chyba, że sie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 u mnie były w standardzie, bardzo fajna sprawa parę razy linkę wymieniałem niema żadnych problemów...tak po prostu fajny i pożyteczny bajer:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
funkad Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Ja koraliki zrobiłem z izolacji termokurczliwej, świetnie się sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.