signds12 Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Potrzebuje oponę na tył do lekkiego FR za nie więcej niż 60 zł. Najlepiej jakby miała ona bieżnik jak do DH poniważ miałem juz 2 opony do enduro i przy hamowaniu na hamulcu tarczowym strasznie szybko się ściera bieżnik. Najlepiej jak opona ważyłaby w granicach 700-800 gramów. ---------------- Daj się ugryźć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Jak bedziesz blokował koło na asalcie to kazda opone zedrzesz... jak tak robisz to najprosciej kupic jakies tanie cst czy dębice, wyjdzie najbardziej ekonomicznie, tyle ze to kloce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homik Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Za 60 np Nokian NBX 2.3 ?? tylko waga chyba troszke ponad 1000gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
signds12 Napisano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Niestety dzisiaj rano przebiła mi się właśnie tylna opona a planowałem zakup opony w lipcu i kupiłem Tiogę Factory DH ale dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.