virus81 Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 wybieram się z przyjaciółka na wycieczke rowerową na jakieś 5 dni pod namiot co byście zaproponowali zaznaczam ze niestraszne nam przeprawy przez lasy i błota tylko dobrze by było by można znaleźć tam jakieś w_miare bezpieczne polany bym po nocy w slipach (lub bez :lol: )nie musiał ganiac po lesie za naszymi rowerumi bo komuś sie spodobały i przy okazji jakie sa opłaty za przewóz rowerów pociagami? za odpowiedzi i propozycje bardzo serdecznie dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 a jaki rejon polski???(a może europy?) nad morze, w góry, mazury, pod warszawą etc... fajną sprawą na "lekkie" MTB jest Roztocze, Góry Izerskie, Swiętokrzyskie... a i ile km chcecie robić dziennie?? będziecie jechać z sakwami?(wtedy ostrzejszy teren odpada... chyba...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus81 Napisano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 rejon polski niema znaczenia aby pociagiem jakos dojechać jak daleko . A rowerki tak troszke beda obladowane wiadomo namiot śpiworki jakiś ciuch na zmiane i jedzonko wiec nie zawiele raczej kilo bedzie dodatkowo.A zmiła checia tez byśmy ruszyli w wiekszym gronie mieszanym tak by moja przyjaciułka niebyła jedyna rodzynką a kilomerów różnie wiadomo jakiś posiłek wieczorkiem ognisko czasem postój gdzies podrodze ale dokładnie nie myślelismy ile przejechac tym bardziej ze to nasza taka pierwsza wyprawa w nieznane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus81 Napisano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 nikt juz mi niepomoże? sie zdecydowałem raczej na bieszczady ale może podacie jakieś trasy ciekawe do zwiedzania z góry dzieki za pomoc i informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.