Mr0wa_1991 Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 (...) Ale zawsze na czarno markerem można malnąć i już po kłopocie(...) A woda nie zmyje tego markera? Bo jak pocieknie po ramie to nie zejdzie chyba tak łatwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 PS a i ten klej nie jest taki mocny... trzyma się póki coś ciężkiego jest nad nim... jak nic nie będzie to zwietrzeje i odpadnie(o ile w ogóle będzie się trzymał "matowej" ramy a twoja chyba właśnie taka jest) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Zawsze mozna wziac i nalozyc kilka warstw przezroczystego lakieru w tym miejscu/ew uzupelniac ubytki kredką do lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 29 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 buahahahahaha "mówisz" o filcu?? chciałbym coś takiego widzieć po jeździe w deszczu... co ty byś zrobił z takim filcem podczas czyszczenia bike'a?? IMHO to najgorszy pomysł A co, filc na deszczu się rozpuszcza? Nic takiego nie stwierdziłem Za to mogę stwierdzić, że takie filcowe podkładki to najlepsze i najbardziej trwałe rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojteK# Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 A ja jestem ciekawy jak twoje podkladki filcowe dzialaja. Moge prosic o zdjecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=211164474 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igl4k Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 A ja mam pytanie czy ktoś próbował używać koszulek termokurczliwych w celu ochrony ramy?? Ciekaw jestem czy to da jakiś rezultat. Koszulki na pewno lepiej wyglądają niż ta taśma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Takich grubych koszulek chyba nie robią.W sumie to gdzie chciałeś jązałożyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igl4k Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Na pancerz przy główce ramy. A i są tak duże rozmiary tych koszulek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Wybacz ale to jest bez sensu -chyba że chcesz ochronic pancerz przed porysowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igl4k Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 No to ładnie. Chyba jestem przemęczony Myślałem że tą taśmą to pancerz owijać a nie ramę. Kurde sory za takie głupie pytanie Pozdro dla wszystkich roztargnionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 30 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 A ja jestem ciekawy jak twoje podkladki filcowe dzialaja. Moge prosic o zdjecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 a jak to wygląda po jeździe w błocie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 30 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Tak jak cała reszta roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Po błocie da się to też umyć. Niedość, że ochrania ramę, także niepozwala, aby pancerzyk się przecierał. Ja taki sposób polecam. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ODI a jak się sciąga(bez problemów) ?? Trzeba potem sie z tym bawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.