JuraMałopolska Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Są to przepiękne trasy jurajskie które polecam każdemu rowerzyście. Można odpocząć od zgiełku Krakowa czy też Tarnowa jest dużo ścieżek rowerowych aż trzy zalewy w okolicy gdzie można sie wykąpać. Jeśli będziecie chcieli to rzuce pare fotek. www.kroczyce.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gopher Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 hmm, może bym się i wybrał ale najlepiej z kims kto zna trasę i wie jak tam dojechać i jak jechać, żeby coś fajnego zobaczyć. Jak możesz to wrzuć jakię foty, albo jakąś mapke cokolwiek. Jeśli ktoś jest chętny to można liczyć na mnie i moją drugą połówkę..., tylko ile to jest od Krakowa, bo może zadaleko jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuraMałopolska Napisano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 to ok 80km od Krakowa www.kroczyce.pl to za Olkuszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tokis Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 to ok 80km od Krakowa www.kroczyce.pl to za Olkuszem Hmm... tam raczej fajne skały do wspinania. Leśne drogi w tamtej częsci Jury są strasznie piaszczyste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuraMałopolska Napisano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 no bo to dla rowerów górskich są trasy i wcale nie są takie piaszczyste ale zdarzają sie jak na całej Jurze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sseth Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Jura jest the best zaglądajcie tam to od Krakowa do Częstochowy, lwia część jest w woj. małopolskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onek Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Orientuje sie ktoś może jaki tam jest dojazd z Krakowa? Nie chodzi o rower bo pomykam na dualku teraz, a 80km to za dużo jak na moje nogi Chodzi o jakiś transport motoryzacyjny gdzie byłaby możliwość przewozu roweru. Prosze o info bo miejsce zdaje sie być bardzo interesujące P.S. Orientuje sie ktoś czy znajde tani nocleg bez zbędnych udogodnień ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuraMałopolska Napisano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Ja się orientuje... najpierw jedziesz z Krakowa na Olkusz drogą 94, później z Olkusza 791 do Zawiercia przez Ogrodzieniec, a potem z Zawiercia 78 w kierunku północno - wschodnim do Kroczyc. Z Krakowa jest tam 95 km. Zajżyj na tą stronę www.kroczyce.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.