mortimer Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 witam mam problem nie wiem jakie spd-ki kupic do mojej korby deore lx. Jakie polecacie?? czy buty maja też duże znaczenie? Mój rower to Kelly's Magnus '06 korbe wymieniłem przy zakupie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Było już sporo na ten temat na forum ogólnie najwyższe miejsca w rankingach cena/jakoś zajmują zazwyczaj SH-520 sam je ujeżdżam i polecam, ale radzę brać srebrne ponieważ na czarnych szybko widać spotkania z matką ziemią. Ogólnie większość butów terenowych jest kompatybilnych z Shimano. A co do korby to Spd możesz włożyć do każdej. A na przyszłość polecam szukajkę zanim dopadną Cię Admini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 do 100zł to chyba tylko shimano 520-ki o ktoś mnie ubiegł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 ja przy moim Lx tez mam 520stki i czarne i tak jak przedmówca mówił bardzo szybko widać ze były upadki.;D jeżeli uczysz sie jezdzic w spd to bierz jakieś pancerne bo przy jakiś leciutkich crankach albo coś takiego to odrazu je zniszczysz i bedzie lipa a tak przy 520 nic takiego nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mortimer Napisano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 oki dzieki, następnym razem walne w szukajke. A co do spd niestey dopiero zaczne uczyc sie jeździć w nich jak sobie kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 27 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 oki dzieki, następnym razem walne w szukajke. Tak będzie najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.