ThomsoN Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Cześć! Ostatnio mi się zepsuły przerzutki <nadają się na złomowisko>. Chciałbym się dowiedzieć co podchodzi do takich manetek? Ostanio byłem w serwisie i mi powiedzieli że niepodchodża do tego SHIMANO !! A ja bym chciał sobie kupić SHIMANO ALTUS http://allegro.pl/item209686173_klamkomane...no_komplet.html ma ktoś coś takiego ? NIE USUWAĆ TEGO TEMATU !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 26 Czerwca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 1. Poprawiłem nazwę tematu bo złe nawiasy dałeś. 2. Przeczytaj regulamin i usuń ten obrazek z podpisu. 3. Co ma znaczyć: "NIE USUWAĆ TEGO TEMATU !!"? Zapewniam Cię, że jeśli temat będzie napisany poprawnie i wcześniej takiego tematu nie było, o czym oczywiście przekonałeś się korzystając z wyszukiwarki, to nikt Twojego tematu nie usunie. 4. Chcesz kupić przerzutki, manetki czy klamkomanetki? Bo o tych trzech częściach piszesz. 5. Zastanów się dobrze czy warto inwestować w ten rower czy może lepiej zacząć odkładać na coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Klamkomanetki firmy Power masa jednej klamkomanetki z linką 233gr hehe bardzo przydatna informacja wątpię żeby ktoś stąd miał takie klamkomanetki... ile możesz przeznaczyć kasy na kupno nowego roweru?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Szkoda inwestować :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinii Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Przerzutki Altus to najnizsza klasa w hierarchii Shimano. Nie wiem do czego uzywasz roweru, czego oczekujesz od osprzetu i ile chcesz zainwestowac w nowy osprzet do roweru tej (niestety cienkiej) klasy. BTW tez nie kumam co w koncu chcesz kupic - przerzutki, manetki czy klamkomanetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lai Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Zepsuły mu się przerzutki, więc pewnie je chce wymienić. Co jak co ale lepiej kupić inny rower bo ten się będzie sypać po kolei... ale znając życie nie masz kasy więc nie inwestuj w niego za dużo... kup coś właśnie w stylu tej przerzutki (taniej), oszczędzaj rower (żeby się nie rozpadł i nie trzeba było wydawać więcej) i zbieraj na nowy. Taka moja opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Martinii hmm jeszcze są TY-xxx:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.