udam_u Napisano 26 Czerwca 2007 Napisano 26 Czerwca 2007 Pytanie tak jak w temacie... Będę wdzięczny za pomoc! Pozdrawiam!!!
Gal Napisano 26 Czerwca 2007 Napisano 26 Czerwca 2007 Oj moze byc ciezko... Swego czasu sporo lazilem i nic. na pewno kilka modeli maja w Inter Sporcie (Pasaz Grunwaldzki i Carefour) - glownie Shimano. Kilka sztuk ma na pewno Decathlon - jakies dekatloniarskie. W sklepach rowerowych moze byc lipa. Zazwyczaj sprowazdaja cos na zyczenie, bo nie oplaca im sie kupowac "na zapas". Jesli maja to byc Twoje pierwsze butki SPD i masz skromny budrzet, to polecam butki czeskiej firmy Kruk. Tu masz link do aukcji, a tu do opini o butkach
Kriss Napisano 27 Czerwca 2007 Napisano 27 Czerwca 2007 Dość duży wybór jak na buty spd jest w Świdnicy na ul. Wróblewskiego 18 (nr telefonu (74) 856-88-80) Jak tam byłem w piątek to mieli Sidi (2 lub 3 modele - kilka rozmiarów, Shimano - tak samo z rozmiarami, Vittorię i inne)
udam_u Napisano 27 Czerwca 2007 Autor Napisano 27 Czerwca 2007 Dziękuję bardzo za Waszą pomoc! Byłem dzisiaj w Inter Sporcie i dobrze pasują mi takie: SHIMANO MT-40 tzn. dobrze leżą na nodze i z wyglądu też mi odpowiadają (dodatkowo jest mnie na nie stac...) Myślicie, że mogą byc na początek..? Z góry piszę, że na droższe nie będę miał pieniędzy... (SHIMANO MT-40 kosztują 219 zł) Te buty Kruka wydają się ciekawe (dziękuję za link) - ale na 100% nie będę kupował butów przez internet, bo mam szeroką stopę i nie każdy but mi wchodzi na nogę Pozdrawiam!!!
Gucio112 Napisano 27 Czerwca 2007 Napisano 27 Czerwca 2007 Przepłacisz sporo dając za te buty 219zł. Ja za 9zł więcej kupiłem niecałe 2 tygodnie temu Shimano M075 (na allegro). Ale jeśli nie chcesz kupować, wolisz przymierzać w sklepie i przepłacać, to już Twój wybór
udam_u Napisano 27 Czerwca 2007 Autor Napisano 27 Czerwca 2007 Na Allegro te buty kosztują też 219 zł: http://www.allegro.pl/search.php?string=Shimano+MT+40 Nie wyobrażam sobie kupowania butów na Allegro... Proszę o odpowiedź na pytanie: " Myślicie, że mogą byc na początek..? Z góry piszę, że na droższe nie będę miał pieniędzy... (SHIMANO MT-40 kosztują 219 zł) " Pozdrawiam!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.