hass Napisano 10 Maja 2011 Napisano 10 Maja 2011 Tak, szoska. Średnia wyszła 27,42 Połowę drogi w deszczu jechałem, a potem 30km w korku na remontowanej drodze za Opolem na Ozimek. W Krasiejowie byłem przemoknięty, zmarznięty jak pies i wkutwiony na cały świat ;] Szosy na razie mam dosyć po tamtym wypadzie. Dzisiaj biorę MTB i jadę na kopę się odchamić w lesie ;]
Moskit Napisano 13 Maja 2011 Napisano 13 Maja 2011 Ja wczoraj wykręciłem taką traskę. Między Holcovicami a Hermanovicami wpadłem na jakąś farme danieli i muflonów o której istnieniu wcześniej nie miałem pojęcia. Trase jak najbardziej polecam.
Stiged Napisano 29 Sierpnia 2011 Napisano 29 Sierpnia 2011 Ja Nysa,Ja Nysa jak mnie słyszycie odbiór:-). Codziennie jeżdzę w okolicach Nysy,Głuchołaz,Otmuchowa i Prudnika .Pory różne(dziś np 5 rano:-). Stawiam wniosek o zorganizowanie grupy "interwencyjnej"
Matti95 Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Super ja bym się pisał na takie coś ( Kurczę dawno na forum mnie nie było )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.