rObO87 Napisano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 W pulsometrze mam licznik kalorii. Czy wyniki jakie są wyświetlane są rzetelne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helevorn Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Nie napisales co to za pulsometr... Ale i tak nie spodziewaj sie, ze wyniki pokazywane przez pulsometr sa trafne (bo chyba to miales na mysli piszac o rzetelnosci). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Pulsometr jest marki Sigma (sygnaturka ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Wydaje mi sie, ze wlasnie liczniki kalorii w pulsometrach sa najrzetelniejsze. W koncu chyba biora pod uwage strefy pulsu i czas w nich spedzony. Oczywiscie nie bedzie to super dokladne, bo spalane kalorie zaleza od wytrenowania, wagi, wieku, masy miesniowej, procentowego udzialu tkanki tluszczowej itp, itd . No ale ze wszystkich tego typu urzadzen sa najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Wydaje mi sie, ze wlasnie liczniki kalorii w pulsometrach sa najrzetelniejsze. W koncu chyba biora pod uwage strefy pulsu i czas w nich spedzony. Oczywiscie nie bedzie to super dokladne, bo spalane kalorie zaleza od wytrenowania, wagi, wieku, masy miesniowej, procentowego udzialu tkanki tluszczowej itp, itd . No ale ze wszystkich tego typu urzadzen sa najlepsze. Niestety to jest tylko szacowanie. Zaden pulsometr nie pokazuje wartosci dokladnych w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.