rObO87 Napisano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Postanowiłem sobie wrzeszcie kupić koszulkę rowerową. Jednak jest problem: musi ona być duża, nie chcę żeby była za bardzo obcisla i nie uwidaczniala moich zapasów energetycznych w postaci tkanki tluszczowej Przejrzałem cały dział koszulek na Allegro i tylko jedna firma ma rozmiary odpowiednie dla mnie: Liquid (szerokość w klatce minimum 68 cm) Chodzi o koszulki typu: http://www.allegro.pl/item205384160_liquid...ozmiar_xxl.html Jak sądzicie, dadzą radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefisto Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 no nie wiem, w rozmiarówce mają maksymaly obwód 112-116 a ty chciałeś minimum 136... Wejść wejdziesz w nią ale na pewno nie nie będzie luźna. Już prędzej taka Aquila, ale to też tylko 120.. Ciężka sprawa. Może przejdź się do sklepu roweorwego. Tam może coś trafisz albo zamówisz. W Decathlonie widziałem jakieś wielkie koszulki - nie wiem jaki rozmiar ale na mnie wisiała jak na niemowlaku (182cm wzr/ ok 100 w klacie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Obwod klatki wynosi u mnie 116 cm (lekki wdech) więc powinno dać rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.