biker80JG Napisano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam Mam pytnie jedze góralem (opona 2,15) na szosie pod pulsometr i staram sie jezdzic w strefie 70-80 Hr max. Jedze z predkoscia od 25-30 km/h ,teren w miare płaski dystans powyzej 50 km wiatr lekko przeciwny. Chciałbam zobaczy jak inni daja rade i zobaczyc w jakim jestem miejscu trenigowym. Przykładowo dystan 60 km jade w 80% tej strefy z predkoscia srednia 24 km/h. To dobrze czy zle jak na amatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Witam Mam pytnie jedze góralem (opona 2,15) na szosie pod pulsometr i staram sie jezdzic w strefie 70-80 Hr max. Jedze z predkoscia od 25-30 km/h ,teren w miare płaski dystans powyzej 50 km wiatr lekko przeciwny. Chciałbam zobaczy jak inni daja rade i zobaczyc w jakim jestem miejscu trenigowym. Przykładowo dystan 60 km jade w 80% tej strefy z predkoscia srednia 24 km/h. To dobrze czy zle jak na amatora. Takie pytania sa lekko bez sensu ale ja na tetnie do 160hr krece na szosowych laczkach srednie 32km/h na dystansie ~100km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Szczerze jeżdżę na slickach i poniżej 120 to czuję się jak na spacerku z babunią, najefektywniej jeździ mi się w strefie 130-160 i prędkość średnia wtedy ok 28-33, lubuskie nie jest równiną, więc nie mogę mówić o totalnym stole, dystans >100km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.