Skocz do zawartości

a co wy o tym powiecie ?

AdrianCR1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja jak będę mieć już rower (tydzień może dwa) to mogę sie dołączyć do wycieczki ale w Turku bo jestem z Konina a do Turku mam 30 km

Napisano

termin chlopaki to na pewno po 3 lipca i zapewne w jakis week :) wiec sie dogadamy tak zeby wszystkim pasowało i taka duzo grupa mozna jecha na te "lazurowe wybrzeza" :P:P

Napisano

z Ostrowa tam i z powrotem to będzie... ok 130-140km. jeśli tempo nie będzie jakieś zabójcze i gdzieś nie wyjadę to jadę z wami:)

Napisano

wstepnie ugadajmy sie 15 i trase trzeb wybrac taka zeby jakos sie zjechac razem tylko tranas musi byc szosa bo ja przyjade z kolega to szosówkami ;)

Napisano

Jak dobrze pójdzie, czekając na obronę pracy, chętnie się przejdę i poznam nowych ludzi (o ile tempo wycieczki nie będzie przypominało mojego „pisania pod ciśnieniem”).

Napisano

zmieniamy termin nie jedziemy teraz w ten week bo pogoda nie zaciekawa a nikt przeciesz nie chce jechac w deszczu :) poczekamy na poprawe pogody :)

Napisano

przepraszma was mi sie pomylilo ze mamy ejchac 8 lispac a nie 15 to jedziemy 15 za dnia napisze jaka ja bede trasa jechac ;) ze jak ktos sie by chcial dolaczyc ;) pozdro :)

Napisano

Z Ostrowa do Rogowa mamy około 75km w jedna strone. Do Kalisza doturlamy sie bocznymi drogami, a dalej to myśle, że można zaryzykować jazdę trasą Kalisz - Turek.

Co do kaliskiej ekipy, to nie sądzę, aby ktoś się do nas dołączył, ponieważ akurat w weekend wybierają sie na rowerach do Powidza.

Napisano

żeby ominąć drogę ostrów-kalisz musimy jechać przez Ołobok (wieś, nie rzekę ;) ) a wtedy dystans będzie wynosił około 200km, także ja z moimi oponami 2,2 i 2,1 wysiadam. fajny pomysł, ale dla mnie za daleko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...