fallout Napisano 25 Czerwca 2007 Napisano 25 Czerwca 2007 Witam. Wiecie może jak ustawić w tym liczniku obwód koła? Niestety nie posiadam do niego instrukcji więc się nią posłużyć nie mogę.
razzel Napisano 25 Czerwca 2007 Napisano 25 Czerwca 2007 Wciśnij i przytrzymaj "set" jakieś 5sek - czyli lewy przycisk. Obwód podaje się w centymetrach. Oczywiście jeśli to taki shark jak mojej żony pzdr
fallout Napisano 25 Czerwca 2007 Autor Napisano 25 Czerwca 2007 Zresetowałem go, po ponownym włączeniu chce aby mu wpisać liczbę od 61 do 255. Nie wiem całkowicie co tu wpisać. A jak to już wpisze to licznik chce aby mu wpisać ODO i tutaj można wpisać 5 cyferek. Wie ktoś o co chodzi z tym?
razzel Napisano 25 Czerwca 2007 Napisano 25 Czerwca 2007 ta pierwsza liczba to obwód koła w centymetrach. Natomiast ODO to całkowity przebieg, czyli dystans który pokonałeś przed wymiana baterii/zresetowaniem...
heavy_puchatek Napisano 25 Czerwca 2007 Napisano 25 Czerwca 2007 http://www.wrower.pl/sprzet/liczniki/liczn...laRozmiarowOpon Tu masz tabelkę obwodów kół w zależności od rozmiaru koła i opony. A ODO to całkowity dystans jaki przejechałeś, czyli jak pamiętasz to tyle ile było jak nie pamiętasz to oszacuj a jak chcesz zostaw 0
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.