Skocz do zawartości

[luzy] w pedałach

arbuz92

Rekomendowane odpowiedzi

witam

posiadam pedaly jakies najgorsze VP za 35 zl te takie z wykrecanymi pinami xD i od wczoraj jeszce i dzisiaj czuje jak one przeskakuja, no sie jest na pewno wina korby bo potrząsalem ja na boki i sie nie rusza, wiec to jest mozliwe ze taki sh*t dostal tak szybko luzów ?? i odrazu mowie ze on nie przeskakuje zawsze w tym samym omencie.

pzdr

arbuz92

Jak to przeskakują? Opisz dokładniej :D Może masz na myśli luzy na łożyskach? Ja swoje PDM520 oddałem do serwisu bo nie mogłem ich rozkręcić i dostać się do łożysk <_< Może w Twoich wystarczy po prostu skontrować luz? Wykręć je i zobacz czy da się je rozkręcić, chociaz z drugiej strony to zwykła platforma więc może nie koniecznie.

pedaly mam dokrecone na maxa bo mialem juz nauczke jak nie dokrecilem pedala to zerwalem gwint wiec na pewno sa dokrecone ... a pozatym mozliwe ze to luz przeciesz w pedalach za 30 zł nie mozna sie spodziwac bó wie czego

pzdr

arbuz92

I przy okazji spytam sie was cos jeszcze by nie tworzyc nowego tematu . dzisiaj zaczelo lac i wracalem do domu i jak to an ulicach jet pełno piachu ... i po tym cos mi w sterach strzela przy skrecaniu, czy to jakies ziarenko sie dostalo i mozliwe ze to one ?? czy mam rozkrecic i wyczyscic ??

witam

a i jeszcze jedno pytanie ... posiadam korbe truvativ isoflow i przy lewym ramieniu przy tej srubie bylo takie cos czarne i gdy odebralem go z serwisu juz tego nie bylo , iteraz co jakis czas te lewe ramie mi sie odkreca co mam zrobic ?? mam tak mocno dokrecic ze maly klucza nie złamie ??

PZDR

arbuz92

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...