PrzYm Napisano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Witam wszystkich! Mam takie pytanie: jakie pedały wybrać do streetu?? Myślę, że w cenie tak do 100zł. Najlepiej jakieś z pinami, oczywiście takie co będą mi dobrze stopę trzymać Możecie dawać linki na allegro bo najpewniej tam kupie PzDr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Najlepiej platformy ze stalową osią, uszczelnianymi łożyskami (raczej maszynówki) i wymiennymi pinami. Osobiście od ponad 2 lat jeżdzę na pedałach kona jack sh*t- zdążyły w tym czasie złapać minimalne luzy na łozyskach (waże jakieś 85kg i jeżdze w fr, więc lekko nie mają), piny nie wyrywają się tak łatwo jak np. w platformach vp (straciłem ich jakieś 5-6) i jest ich po 10 na każdej stronie co dobrze trzyma buta. Polecam te pedały tylko zapewne nie łatwo będzie je dostać. A z innych to może http://www.rowerowy.com/pedaly/northshore/pancake_2005.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybuch Napisano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 też chciałem kiedyś kupić NS pancake ale słyszałem że są bardzo awaryjne i szybko się psują więc kupiłem fisbone http://www.dobrerowery.com/product_info.ph...products_id=579 nie wiem czy znajdziesz je na allegro bo nie szukałem :-) pedały mają 12 pinów metalowych niewymienialnych i oś CR-MO 9/16" służą mi już jakiś czas i działają bez zarzutu a nieźle czasem dostają po d... :-) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzYm Napisano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 To kupie te NS'y. Tylko nie wiem czy ostre piny czy zwykłe. Do nich pewnie będę musiał kupić ochraniacze na łydki żeby mi się nie wgryzały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.